reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
SIERPIEŃ

22 - Beti - wizyta u gina
25 - Katharina - transfer śnieżynki
29 - omatkoitrojko - monitoring cyklu

Anika - wizyta kontrolna u gin i wyznaczenie terminu przywitania z Polą

WRZESIEŃ

02 - bertha - @ - ostatnia przed IUI
14 - Pyreczka - wizyta u profesora

Beti - transfer
Bertha - IUI
Anika - przywitanie z Polą

reklama
Ja czytam mimo ze za bardzo nie pisze, bo na razie ostatni cykl naturalnie, a we wrześniu IUI. Do 3dc mam sie zjawić u mojego gina i przepisze stymulację :)

Raju... Ale tak nikogo nie ma żeby z Tobą pojechał? Lepiej autobusem wydaje mi się, ale po jakiejś przerwie. W sensie na jakiś obiad iść albo co potem, żeby odsapnąć.

Kath: bo to nawet nie chodzi o samą kwestię , że zabiegowi (nie wiem jak to inaczej ująć) może coś zaszkodzi. Ale np. mnie od dnia transferu zalecano relanium (to był mega pomysł:p), a po nim jak wiadomo nie można prowadzić:/ Kurcze szkoda, że nie masz gdzieś bliżej tego zabiegu:/
A opcja: znajomemu dajesz auto i kluczyki (jak masz jakiegokolwiek w miarę zaufanego) i prosisz o odebranie Cię stąd i stąd około godziny "0" bez wdawania się (albo kłamiąc najnormalniej w świecie) w szczegóły dlaczego?

Ewik: miałam nie komentować już. Ale jeszcze pozwolę sobie na ostatnią dygresję zanim oleję Twoją osobę: To co napisałaś było już po prostu chamskie i nie na miejscu. Lepiej byś się czuła gdyby każda z nas walczyła i kończyła walkę fiaskiem??? Czy z dniem sukcesu powinnyśmy się zwijać? I nie odpowiadaj bo to retoryczne pytania. Życzę Ci naprawdę, aby spełniły się Twoje marzenia całym sercem. A jeszcze mocniej byś się pozbyła tej całej nienawiści, zawiści i frustracji. Bo o ile z jednej strony jest ona zrozumiała, o tyle nikt nie jest jej winny i niszczy ona przede wszystkim Ciebie.

reklama
Do góry