reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
SIERPIEŃ

22 - Beti - wizyta u gina
25 - Katharina - transfer śnieżynki
29 - omatkoitrojko - monitoring cyklu

Anika - wizyta kontrolna u gin i wyznaczenie terminu przywitania z Polą

WRZESIEŃ

02 - bertha - @ - ostatnia przed IUI
14 - Pyreczka - wizyta u profesora

Beti - transfer
Bertha - IUI
Anika - przywitanie z Polą

reklama
Ja czytam mimo ze za bardzo nie pisze, bo na razie ostatni cykl naturalnie, a we wrześniu IUI. Do 3dc mam sie zjawić u mojego gina i przepisze stymulację :)

Raju... Ale tak nikogo nie ma żeby z Tobą pojechał? Lepiej autobusem wydaje mi się, ale po jakiejś przerwie. W sensie na jakiś obiad iść albo co potem, żeby odsapnąć.

Kath: bo to nawet nie chodzi o samą kwestię , że zabiegowi (nie wiem jak to inaczej ująć) może coś zaszkodzi. Ale np. mnie od dnia transferu zalecano relanium (to był mega pomysł:p), a po nim jak wiadomo nie można prowadzić:/ Kurcze szkoda, że nie masz gdzieś bliżej tego zabiegu:/
A opcja: znajomemu dajesz auto i kluczyki (jak masz jakiegokolwiek w miarę zaufanego) i prosisz o odebranie Cię stąd i stąd około godziny "0" bez wdawania się (albo kłamiąc najnormalniej w świecie) w szczegóły dlaczego?

Ewik: miałam nie komentować już. Ale jeszcze pozwolę sobie na ostatnią dygresję zanim oleję Twoją osobę: To co napisałaś było już po prostu chamskie i nie na miejscu. Lepiej byś się czuła gdyby każda z nas walczyła i kończyła walkę fiaskiem??? Czy z dniem sukcesu powinnyśmy się zwijać? I nie odpowiadaj bo to retoryczne pytania. Życzę Ci naprawdę, aby spełniły się Twoje marzenia całym sercem. A jeszcze mocniej byś się pozbyła tej całej nienawiści, zawiści i frustracji. Bo o ile z jednej strony jest ona zrozumiała, o tyle nikt nie jest jej winny i niszczy ona przede wszystkim Ciebie.

reklama
Do góry