kredka82
Fanka BB :)
Vadera ja Ci wspolczuje... moja kicia kiedys nie wrocila przez 3 tyg... to bula istna masakra bo bylam pewna ze juz noe wroci bo zawsze o 22 byla w domu i nigdy nie szla daleko. Wydaje mi sie ze gdzies sie zgubila bo wrocila w masakrycznym stanie bo pierwszy raz kupilam jej obrozke zapinana a nie zatrzaskowa bo gubila je zawsze i ta zapinana wlasnie przelozyla sobie ja pod pache z jednej strony i tak chyba chodzila 3 tyg bo sprzaczka jej do miesa sie wzynela:-( i miala kilksdziesiat kleszczy... ale nigdy nie zapomne jak strasznie plakalam z radosci jak uslyszalam pod drzwiami miau:-)
Poza tymu m bez zmian...
Ale zla passa trwa:-( chca nam podniesc czyncz o 200 euro miesiecznie!!!!!!! Chyba ich poj...... wiec dzis zaczelam wojne ale nie wyobrazam sobie tyle placic...
Przeprowadzic sie za bardzo nie ma gdzie a jeszcze teraz tym bardziej ze m noc nie podniesie bez sprawnej reki... do du.py jednym slowem...
Nie wiemy czy leciec do pl czy nie... bo zawsze jest "ale" ale z drugiej strony raz sie zyje;-)
Poza tymu m bez zmian...
Ale zla passa trwa:-( chca nam podniesc czyncz o 200 euro miesiecznie!!!!!!! Chyba ich poj...... wiec dzis zaczelam wojne ale nie wyobrazam sobie tyle placic...
Przeprowadzic sie za bardzo nie ma gdzie a jeszcze teraz tym bardziej ze m noc nie podniesie bez sprawnej reki... do du.py jednym slowem...
Nie wiemy czy leciec do pl czy nie... bo zawsze jest "ale" ale z drugiej strony raz sie zyje;-)
Ostatnia edycja: