reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Aniko!!!
Właśnie czytałam artykuł o tym jak zachęcić dziecko do przekręcenia się w brzuchu. I od razu pomyślałam o Poli ;)
Należy np. latarką świecić po brzuchu i przesuwać światło na bok brzucha, ku dołowi w stronę pachwiny. I tak kilka razy dziennie. Za każdym razem tak samo. Dziecko nauczy się podążać za światłem.
Albo masować brzuszek "pokazując" ręką w którą stronę ma zmierzać (tak jakby miało podążać za Twoją ręką).
Podobno pomaga ;)

Marzen hahaha dobra jestes:-)
Lata swietlne temu u mojej mamy w pracy byla taka jajcara celinka i moja mama patrzy co ona robi a ona czopki pije i mama do niej: celina co ty to robisz z tymi czopkami? A ona: no pije a co? mam mam se je do du.py wlozyc?
Wiec ot takie historie;-)

Aniko jaaaa Ty juz we wrzesniu!!!???
POPROSZE ZDJECIA BRZUCHOW NASZYCH CIEZAROWEK!!!!

Katharina jak zacznie Ci rosnąć brzuszek to możesz powiedzieć, że ta strona jest inkubatorem dobrych zakończeń.
Z tym głaskaniem się po brzuszku to jeszcze dziewczyny poczytajcie. Z tego co pamiętam częste, intensywne głaskanie nie jest wskazane, wręcz może spowodować niechciane reakcje, jakieś skurcze macicy czy coś?

ja już nie wyrabiam. dziewczyny wiem że już mówiłam o tym pytałam Was, ale te leki hormonalne aż tak działają? :( ja codziennie rano jestem coraz bardziej rozdrażniona. Dzisiaj zrobiłam karczemną awanturę M z samego rana..ciężko mi samej ze sobą

ewik, z tym głaskaniem to nie chodzi o to by "walcować" brzuch 24 godziny na dobę, tylko tak delikatnie miziać... Czymś takim nie wywołasz skurczów.
A tak w ogóle to rosnący brzuszek sam zachęca do głaskania go, zwłaszcza jak mała stópka lub rączka próbuje wypchnąć się koło pępka ;) Dobra, ale to nie wątek o tym...
Chodzi o to, że wszystko z umiarem :)
Ps. orgazm też może wywołać skurcze... ;/

Łączę się z prośbą Kredki - chcemy brzuszki! Chcemy brzuszki! Możecie wrzucić na naszą prywatną grupę IUI, kto będzie chciał to sobie oglądnie :)

Dream...tak to leki... Wytłumacz emkowi, że to takie skumulowane pms i żeby był dzielny i nie zwracał na to uwagi :)

Dream: Skoro silnie reagujesz na stymulację hormonalną to Ty lepiej przygotuj m, że po implantacji jak ruszą naturalne procesy to będzie gorzej:p

reklama
Do góry