reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Beti, to super że maluchy rozwijają się prawidłowo, niezmiennie trzymam kciuki!

Ewik nie osiadaj na laurach tylko zagoń swojego M do roboty, niech dolewa :D &&&&&&

Dream ja za pierwszym razem tez nie mogłam przezyc tych 2 tygodni czekania, nie moglam pracowac, niczym sie zajac i właśnie tak tu trafiłam;)) trzymam kciuki!

Dzis dostalam wyniki, kariotyp prawidlowy.. ufff jutro genetyk.. więc się wyrobimy :D

reklama
W drugiej połowie cyklu Ci podadzą. Ewentualnie mogą Cię stymulować Estrofemem na lepsze endometrium. Masz taką gromadkę debeściaków, że nastaw się na ciążę po ciąży, szkoda takich cudeniek nie zaprosić do domku :)

Beti, ja obydwa crio mialam robione na cyklu sztucznym z estrofemem (jakby co mam, oddam!!). Brałam go od 2dc , około 12 miałam usg i na podstawie przyrostu endometriym wyznaczono termin crio. Od dnia poprzedzającego brałam też fraxi , encorton, a po duże dawki progesteronu. Żadnych hormonów nie badali wtedy.
Na sztucznym cyklu łatwiej ustalić okno transferowe, tym bardziej, ze Ty z daleka dojezdzasz i na naturalnym mysialabys miec sporo podgladow.
Myślę, ze Z zrobi Ci usg, ale jakby co upieraj sie. Niech sprawdzi, czy się żadne torbiele nie robią itp.

Mam dobre przeczucia;)

We wrześniu zwalniam brzuch.... ;) ;)

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Beti, to super że maluchy rozwijają się prawidłowo, niezmiennie trzymam kciuki!

Ewik nie osiadaj na laurach tylko zagoń swojego M do roboty, niech dolewa :D &&&&&&

Dream ja za pierwszym razem tez nie mogłam przezyc tych 2 tygodni czekania, nie moglam pracowac, niczym sie zajac i właśnie tak tu trafiłam;)) trzymam kciuki!

Dzis dostalam wyniki, kariotyp prawidlowy.. ufff jutro genetyk.. więc się wyrobimy :D
Tak mi się marzy żeby to był pierwszy i ostatni raz ;) powodzenia u genetyka!!!

Dziewczyny po calej stymulacji odczuwalam pieczenie w psitce, poszłam do apteki i kupiłam lactovaginal. W domu wzięłam jedną tabletkę i jeszcze później zastanawiałam się czy po jedzeniu czy przed. Patrzę na drugi dzień a pisze jak wół globulka dopochwowa . Na szczęście skutków ubocznych nie było.
W ogóle nie chce mi się seksu nawet:/ wymowka to ta infekcja niby chociaż wszystko już ok.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry