reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
A ja dzisiaj spytałam to mi powiedział że nie mają jeszcze klasy :errr: dziwne,w ogóle dziwnie się czuję,nie mam spiny zero stresu a w ogóle wydaje mi się jak by to nie moje IVF było,to chyba nie normalne? :oo: Ja to jednak zryty gar mam :-p

Beti podziwiam Cię ja przy pierwszej stymulacji myślałam że szału dostane, przy drugiej trochę mniej. A teraz próbuje odreagować i codziennie po 30 km na rowerze jezdze ale jutro dla odmiany idę na kijki :)
Po niedzieli z chrzesnikiem siedzę cały tydzień a później wyjazd i zanim się obejrze będzie wrzesień i mam nadzieję praca.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ewik, to teraz najdłuższe 2 tygodnie przed tobą:) super ze jest drugi pęcherzyk!
Jakie masz zalecenia? Bo tu sie zastanawialysmy czy poprawka naturalna jest zalecana przy słabej spermie czy nie :)

Po tylu latach bezowocnych starań, po nieudanym in vitro nie mam ciśnienia. Nie nakręcam się. Zrobiłam co mogłam, na co było mnie stać. Zaleceń nie mam bo obie z lekarką wiemy, że w moim wieku nie ma się co podniecać. W 16 dniu cyklu biorę Duphaston, przez dziesięć dni i czekam na @

wiecie co ja tez tak jakos teraz mam. mysle duzo i juz bym chciala znac wynik ale tak jakos troche to jakby obok mnie. moze zalamanie przyjdzie dopiero przy negatywnym wyniku. a juz w ogole irytuje sie jak ktokolwiek kto wie co i jak zadaje jakies pytania unikam tego jak ognia...

Co do klasy zarodków to w zasadzie po kilkunastu godzinach powinny mieć je już nadawane. W końcu chodzi o stopień podziału w kolejnych dobach.

Ewik, będą bliźniaki :)

SIERPIEŃ

06 - Bertha - test ciążowy
08 - Vadera - usg połówkowe
8-10 - Buraq - wizyta u gina przed stymulacją
11 - Anika - wizyta u gina i usg Poleńki
13 - Dream - beta hcg
ewikewik - beta hcg

Beti - transfer

WRZESIEŃ

Katharina - transfer
Bertha - IUI

Są z nami:
Buraq, Beti, MagdaM33, anika11, nouvelle, Pyreczka, Lazurytka, Kamisia871, lumia, marzen88, ewikewik, vadera, Katharina203, kredka82, magnolia34, M26, stacy, niebajka, zuzik, dreamscometrue, bertha

Ja jednak 9, bo siem lekarz rozchorował. Całe 24 h więcej do czekania...

No to tak.
Nadal jest 5 zarodków osmiokomórkowe czyli tej dobrej klasy,ale przeczucie mnie nie zmyliło,transfer odroczony do przyszłego cyklu:( ale i tak w sobotę musimy jechać na Poznań podpisać zgodę na mrożenie no i oczywiście zapłacić, wtedy mam nadzieję wypytać się wszystkiego dokładniej:)
Troszkę mi smutno,ale jak istniało jekieś ryzyko to wolę odczekać,zresztą to tylko trzy tygodnie więc dam radę:) Pozdrawiam:)

reklama
Do góry