reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
SIERPIEŃ

03 - ewikewik - IUI
06 - Bertha - test ciążowy
08 - Vadera - usg połówkowe
8-10 - Buraq - wizyta u gina przed stymulacją
11 - Anika - wizyta u gin
13 - Dream - beta hcg

Beti - transfer

WRZESIEŃ

Katharina - transfer
Bertha - IUI

Są z nami:
Buraq, Beti, MagdaM33, anika11, nouvelle, Pyreczka, Lazurytka, Kamisia871, lumia, marzen88, ewikewik, vadera, Katharina203, kredka82, magnolia34, M26, stacy, niebajka, zuzik, dreamscometrue, bertha

Ostatnia edycja:
reklama
Bertha 13.08 idę na betę. Co prawda IUI była dopiero teraz w niedzielę, ale tak jakoś mam wrażenie, że nic z tego nie będzie. Mój organizm zachowuje się tak samo jak zawsze, piersi bolą, ale od leków
Dreams, nie doszukuj się objawów. Jeszcze przyjdzie na to czas. Teraz luuuzzz, odpoczynek i pozytywne myślenie. Ja po IUI głaskałam się po brzuchu, tak jakby już ktoś tam zamieszkał. Zwłaszcza wtedy gdy przychodziły mi do głowy myśli, że pewnie znowu nic z tego. I po tym głaskaniu przychodził spokój i kolejna dawka wiary i nadziei. I udało się... Więc błagam, na tym etapie nie ma objawów, nie wsłuchuj się w każde burczenie w brzuchu, każde ukłucie w okolicy jajnika. Szkoda nerwów. Kciuki trzymam zaciśnięte ;) &&&

A więc tak,dalej czekamy do jutra został 5 zarodków jeden odpadł :( jutro decyzja co dalej możliwe że transfer bedzie w przyszłym cyklu bo coś tam endo szwankuje,jutro bedzie wszystko wiadomo.Najważniejsze że jak na razie te 5 dobrze się dzieli i dobrze rokują,zobaczymy jutro.
Buziaki dla Was:)

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Dreams, nie doszukuj się objawów. Jeszcze przyjdzie na to czas. Teraz luuuzzz, odpoczynek i pozytywne myślenie. Ja po IUI głaskałam się po brzuchu, tak jakby już ktoś tam zamieszkał. Zwłaszcza wtedy gdy przychodziły mi do głowy myśli, że pewnie znowu nic z tego. I po tym głaskaniu przychodził spokój i kolejna dawka wiary i nadziei. I udało się... Więc błagam, na tym etapie nie ma objawów, nie wsłuchuj się w każde burczenie w brzuchu, każde ukłucie w okolicy jajnika. Szkoda nerwów. Kciuki trzymam zaciśnięte ;) &&&
wiem wiem teoretycznie wszystko tak jak piszesz :) ale ciężko wyłączyć myślenie i analizowanie :p czas mi się wlecze jak krew z nosa. no nic jeszcze troszkę :)

Co do objawów to ja jeszcze dodam, że czasem zdarzają się takie dziwy jak ja. Dziewczyny, ja do tej pory gdybym ważyła z kilkadziesiąt kilo więcej mogłabym wcale nie zauważyć objawów. Więcej ich miałam w latach nieudanych starań. Także chill out.

Ewik: mega mocne &&&&. Tam u góry muszą chociaż raz na 10 przypadków doceniać starania a drogą losowania życzę tej 10!!!

reklama
Do góry