zuzik85
Fanka BB :)
Vadera, dziękuję! Szukanie książek teraz jest u mnie na dalekim miejscu , a jak ktoś coś poleci ciekawego to oczywiście trzeba skorzystać, więc zamówienie w empiku złożone, lektura na weekend jest (wtedy emek jest w domu więc będzie troszkę czasu).Zuzik: Mnie dali do poczytania "Najszczęśliwsze niemowlę w okolicy" Harvey Karp. Pediatra opisuje sposoby ekspresowego uspokajania i dlaczego dziecko płacze. Może Ci się przyda kila haczyków. Aż ciekawa jestem czy działa.
Co do obrażania się lekarzy: powiem wam, że ja się na początku przejmowałam. Teraz to mam gdzieś. Niech się obraża, wyrzucić płacącej nie wyrzucą Wszystko co mogę robię/robiłam poza kliniką. Nawet leki zamieniałam. Jak był foch to, z racji wysokich stawek, mój lekarz okazał kamienną twarz jak na profesjonalistę przystało Teraz czeka mnie kolejna batalia aby następną wizytę wyznaczyć po około miesiącu a nie po 2 tyg. skoro wszystko ok. I tak jak coś się będzie działo to polecę. A tak kasy brak przydałoby się dom jakoś ogarnąć. Co rusz usterka:/
A tej z forum która poleciła mi Furminator (nouvelle, chyba Ty ) będę wdzięczna po wieki. Po wyczesaniu mojego sierściucha prawie nie mam kłaków w domu teraz już raz w tygodniu czesanie i spokój.