reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dream, nie chciałam Cię podłamać. My tu po prostu piszemy "kawa na ławę", żeby wszystko było jasne ;) Dasz radę dziewczyno!!! ;)
A było tak, że braliście antybiotyk razem, w tym samym czasie? I wtedy zero przytulanek? Bo może zarażacie się jakoś nawzajem, albo coś? A robili emkowi antybiogram? Może jakiś inny antybiotyk wytłukłby to cholerstwo? :)

reklama
Witaj Elpis.
Witaj Dream.

Zuzik: jak znajdziesz jakiś czas to czytaj i dawaj znać czy działa:)
Co do furminatora to, m.in po waszych dyskusjacj, też sobie zamówiłam. Dziś przyszedł, radość i gotowość do działania... Do czasu aż się zorientowałam, że przysłali mi dla kotów długo- zamiast krótkowłosych:/ Także jakby któraś chciała kupi,ć bo ma długiego sierściucha to odsprzedam:p Nawet nie rozerwałam opakowania.

Marzen, spać przez ciebie dziś nie będę a Twój zięć nie będzie jadł, bo &&&&& będę trzymać zaciśnięte. Tak bardzo chcę żeby Ci się udało! Owocnego jajcobrania! :tak:

Marzen, będzie trzymał :) Żeby się z któregoś jajka wykluła :)
Wierzę Ci, że stres większy...Ale dla dobra naszej przyszłej rodziny postaraj się nie denerwować. Wiesz...prolaktyna etc. :) ;) ;p
Teraz już wiesz co i jak wygląda, nie ma tej niewiadomej. O tyle bądź spokojniejsza. A resztę zostaw Bogu, lekarzom i naturze ;*

Dream, nie chciałam Cię podłamać. My tu po prostu piszemy "kawa na ławę", żeby wszystko było jasne ;) Dasz radę dziewczyno!!! ;)
A było tak, że braliście antybiotyk razem, w tym samym czasie? I wtedy zero przytulanek? Bo może zarażacie się jakoś nawzajem, albo coś? A robili emkowi antybiogram? Może jakiś inny antybiotyk wytłukłby to cholerstwo? :)
Taaa zawsze jest antybiogram :-) ja mam wszystko jałowe :-)

reklama
Do góry