reklama
Ewik rozumiem Cię, my na tą chwilę jeśli się nie uda też odpuszczamy. Drugie podejście w ciągu 5 miesięcy i dom w budowie dają nam po kieszeni :/
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
zuzik85
Fanka BB :)
Marzen, piękne jajca. To Twój czas! Z pewnością! &&&&&
Kath, ale ten czas leci! To i u Ciebie będzie już z górki.
Dziewczyny należy się Wam!
Beti, próbuj jeszcze skontaktować się z ginem, może miał jakiś kołowrotek i z opóźnieniem będzie odpisywał.
Dziewczyny, nawet jak się nie udzielam - bardzo mocno Wam kibicuję. Macie moje dobre fluidki ^^^^^^
Aniko, pytałaś co u nas... Próbujemy rozpoznawać różne formy płaczu u Adasia. Bo jak sucho w majtkach, brzuszek pełny, wynoszony, wyprzytulany...to dlaczego się "drze"? Chyba mamy jakiś skok rozwojowy, bo w łaski powrócił u nas miś szumiś. Ratuje nam życie to pluszowe szumidełko.
Poza tym, jestem teraz w najszczęśliwszym momencie mojego życia... Kocham to małe, bezzębne, śliniące się Szczęście... <3
Kath, ale ten czas leci! To i u Ciebie będzie już z górki.
Dziewczyny należy się Wam!
Beti, próbuj jeszcze skontaktować się z ginem, może miał jakiś kołowrotek i z opóźnieniem będzie odpisywał.
Dziewczyny, nawet jak się nie udzielam - bardzo mocno Wam kibicuję. Macie moje dobre fluidki ^^^^^^
Aniko, pytałaś co u nas... Próbujemy rozpoznawać różne formy płaczu u Adasia. Bo jak sucho w majtkach, brzuszek pełny, wynoszony, wyprzytulany...to dlaczego się "drze"? Chyba mamy jakiś skok rozwojowy, bo w łaski powrócił u nas miś szumiś. Ratuje nam życie to pluszowe szumidełko.
Poza tym, jestem teraz w najszczęśliwszym momencie mojego życia... Kocham to małe, bezzębne, śliniące się Szczęście... <3
G
gość_forum
Gość
Zuziku właśnie w końcu mi odpisał! I okazało się że wizytę a Poznaniu mamy w niedziele:O Stwierdził że musze pezyjechać(250km) żeby mnie zobaczyć po anty,pytałam czy mogę iść do swojego gina,to nie mam przyjechać ,tylko co on tam bedzie oglądał po tych anty to nie wiem
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Betis u mnie sprawdzali po antykach czy torbiele się nie porobily.
G
gość_forum
Gość
Dzięki Marzen,to spokojnie mógł to sprawdzić mój gin na miejscu
Ja też wczoraj usłyszałam, 170 km od domu, "to sobie pani w czwartek do nas podskoczy" gdzie wchodząc do gabinetu na początku mówiłam, że jestem z daleka. I stanęło na tym, że miejscowy gin monitoruje dalej cykl a w razie potrzeby wysępiłam receptę w klinice na zastrzyk, bo miejscowy może nie ogarnąć tematu... Dla nas wszystko jest takie proste, na pstryk. Zdesperowane świnki skarbonki... Nie mam już cierpliwości do tego, jak jestem traktowana w klinikach, gdzie ciężkie pieniądze zostawiam.
Ostatnia edycja:
G
gość_forum
Gość
anika11
Fanka BB :)
No to rzeczywiście bez sensu, bo odległość znaczna:/ sprawdzi, czy nie masz torbieli, jakie zmian i tyle. Ech
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
U mnie tylko bylo usg i przepisanie leków i wizyta 180 zł:/
Podziel się: