reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Czesc Dziewczynki,
Wpadam tylko na chwile. Nie pisze bo weny brak. No i czytajac ostatnio niektore posty to wlos mi sie jezy.... i moglabym tylko kogos urazic swoim dosadnym wpisem.
Wiele sie cisnie na jezyk, ale pozostawie tylko ...
Pozdrawiam serdecznie, szczegolnie stara gwardie :-*

Lazyrytka a przypomnij gdzie sie leczysz? Bo to dupa a nie lekarz skoro Ci hsg nie kazal... ja tez to przerobilam wiec wiem co mowie;-)

Nou ja Cie rozumie.. wiem co czujesz bo ja i kazda z nas ktorej sie jeszcze nie udalo cierpimy kazdego dnia, nienawidzimy wszystkich ciezarnych i nie chcemy sie spotykac ze swiezo upieczonymi rodzicami itd.. my to wszystko wiemy uwiez mi! Taki nasz krzyz i musimy go dzwigac a zobaczysz ze przyjdzie pora aby to sie zmienilo. Ja wiem ze nie mozemy sie scigac ktora ma gorzej bo to nie o to chodzi. Dla kazdej z nas nasze cierpienie i nasz problem jest najwiekszy najgorszy itd. Dlatego czasem warto spojrzec na wszystko z innego punktu widzenia a wiele rzeczy sie rozjasni i wiele nowych opcji wpadnie do glowy. No i pamietaj ze noc nie dzieje sie bez przyczyny!!!

I mam nadzieje dziewczyny ze nigdy nie przekonamy sie jak to jest poronic... bo mowicie ze przynajmniej wiedzialybyscie ze mozecie zajsc w ciaze ale tak szczerze mowiac to ja chyba wole wierzyc ze zajde w ciaze i urodze zdrowego bobasa. Bo taka strata i tak nie zmieni naszej sytuacji bo dalej bedziemy bezdzietne a rana w sercu bedzie wieksza i zal tez wiekszy. Szkoda ze los nas tak doswiadcza ale mam wrazenie ze przez to bedziemy kiedys jeszcze lepszymi mamami:-)

Dzień dobry
Leczę się w klinice leczenia niepłodności ale raczej nie jest ona jakaś znana. Chodzi tu dużo kobiet, wiem że z ich opowiadań lekarz jest bardzo dobry, bo pomógł wielu parom. Chociaż jak tak czytam to wszystko to wydaje mi się, że może spróbuję teraz jeszcze raz skoro i tak wzięłam już wszystkie leki, a później poszukam gdzieś jakiegoś innego lekarza. Możecie mi coś polecić ?

Obudzilam sie zalamana...dzis mam wizyte a tak sobie mysle ze jak moze cos uroslo jakies jajeczko to mi w nocy dzis peklo...w nocy tak mnie zabolal prawy jajnik ze az sie obudzilam...a dzis nic juz nie czuje...

reklama
Katharina o ktorej wizyta? Moze to w jelicie Cie zabolalo?

Lazurytka sono hsg to nawet Ci zrobua kilka dni przed iui. No i ja na pewno zmienulabym lekarza na Twoim miejscu! A nozesz nazwe kliniki podac?

Do góry