reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Czesc Dziewczynki,
Wpadam tylko na chwile. Nie pisze bo weny brak. No i czytajac ostatnio niektore posty to wlos mi sie jezy.... i moglabym tylko kogos urazic swoim dosadnym wpisem.
Wiele sie cisnie na jezyk, ale pozostawie tylko ...
Pozdrawiam serdecznie, szczegolnie stara gwardie :-*

Lazyrytka a przypomnij gdzie sie leczysz? Bo to dupa a nie lekarz skoro Ci hsg nie kazal... ja tez to przerobilam wiec wiem co mowie;-)

Nou ja Cie rozumie.. wiem co czujesz bo ja i kazda z nas ktorej sie jeszcze nie udalo cierpimy kazdego dnia, nienawidzimy wszystkich ciezarnych i nie chcemy sie spotykac ze swiezo upieczonymi rodzicami itd.. my to wszystko wiemy uwiez mi! Taki nasz krzyz i musimy go dzwigac a zobaczysz ze przyjdzie pora aby to sie zmienilo. Ja wiem ze nie mozemy sie scigac ktora ma gorzej bo to nie o to chodzi. Dla kazdej z nas nasze cierpienie i nasz problem jest najwiekszy najgorszy itd. Dlatego czasem warto spojrzec na wszystko z innego punktu widzenia a wiele rzeczy sie rozjasni i wiele nowych opcji wpadnie do glowy. No i pamietaj ze noc nie dzieje sie bez przyczyny!!!

I mam nadzieje dziewczyny ze nigdy nie przekonamy sie jak to jest poronic... bo mowicie ze przynajmniej wiedzialybyscie ze mozecie zajsc w ciaze ale tak szczerze mowiac to ja chyba wole wierzyc ze zajde w ciaze i urodze zdrowego bobasa. Bo taka strata i tak nie zmieni naszej sytuacji bo dalej bedziemy bezdzietne a rana w sercu bedzie wieksza i zal tez wiekszy. Szkoda ze los nas tak doswiadcza ale mam wrazenie ze przez to bedziemy kiedys jeszcze lepszymi mamami:-)

Dzień dobry
Leczę się w klinice leczenia niepłodności ale raczej nie jest ona jakaś znana. Chodzi tu dużo kobiet, wiem że z ich opowiadań lekarz jest bardzo dobry, bo pomógł wielu parom. Chociaż jak tak czytam to wszystko to wydaje mi się, że może spróbuję teraz jeszcze raz skoro i tak wzięłam już wszystkie leki, a później poszukam gdzieś jakiegoś innego lekarza. Możecie mi coś polecić ?

Obudzilam sie zalamana...dzis mam wizyte a tak sobie mysle ze jak moze cos uroslo jakies jajeczko to mi w nocy dzis peklo...w nocy tak mnie zabolal prawy jajnik ze az sie obudzilam...a dzis nic juz nie czuje...

reklama
Katharina o ktorej wizyta? Moze to w jelicie Cie zabolalo?

Lazurytka sono hsg to nawet Ci zrobua kilka dni przed iui. No i ja na pewno zmienulabym lekarza na Twoim miejscu! A nozesz nazwe kliniki podac?

Do góry