reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
1461927472-1d1mld.jpeg

Dziś ja pozdrawiam z nad morza

reklama
Katharina a jakie masz normy na ten estradiol podane w lab, którym robiłaś? Mieścisz się w granicach?
Dziewczyny ja mam za to pytanie czym podnieść poziom progesteronu?? Szukałam teraz po necie różnych info i widzę, że im wyższy tym lepiej dla starających się. Zresztą ten lekarz co to u niego wczoraj byłam - jeszcze rok temu twierdził, że powinien być na poziomie ok. 20 to będzie ok. A jak mu wczoraj powiedziałam, że martwi mnie ten poziom progesteronu w drugiej fazie to mi powiedział, że mieszczę się w normie- o co Pani chodzi? Masakra. A czytam, że niski progesteron w II fazie może powodować niewydolność ciałka żółtego :(

Nouvelle ja progesteronu mam 0.2 :(:(:(
A odnosnie estradiolu to bardzo bardzo nie mieszcze sie w granicach. Moj wynik wskazuje ze jestem w II trymestrze ciazy :)

Nouvelle możesz przypomnieć ile masz lat? Pomiędzy 16 a 27 dniem cyklu przy stwierdzonej niedomodze lutealnej trzeba brać Duphaston. Tabletka Luteiny dowcipnej lub podjęzykowej też powinna pomóc.

Katharina czy przy pco takie normy laboratoryjne są adekwatne? Może nie więc u Ciebie prawdopodobnie wyniki trzeba rozpatrywać indywidualnie, nie stresując się za bardzo normami.

Ewik tak sie martwilam ze napisalam do mijej gin i ona mi odp ze mam sie nie martwic. Przy pco pecherzyki podnosza wynik ale taki duzy jak mam teraz to jest spowodowany bardzo duzymi dawkami lekow ktore teraz dostaje

reklama
Nou ja sie zgodze ze trzeba co jakis czas powtarzac hsg. Szczegolnie jak cos bylo przytkane!

Lazurytka jak to nie ma nazwy??? Dziwne.. a na pieczatkach tez nic? Skoro tak to chyba sobie odpowiedzialas na pytanie:-) jaka nazwa taka klinika..

Katharina endo ladne a pecherze moze jeszcze podrosnal??

Kamisia milego odpoczynku nad morzem!!! :-*

Marzen milego odpoczynku w sumie to w moich okolicach:-)

Ja obcielam polowe wlosow dzisiaj:-D i jakos mi sie lzej na duszy zrobilo:-) oczywiscie pomine fakt pytania fryzjerki "a pani ma dzieci? ..... a to ma pani fajnie, tyle wolnego i czlowiek ma czas..." no i tyle w temacie;-)

Do góry