reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
M26 jedź, jedź. Najwyżej wyjdzie, że jesteś przewrażliwiona, ale co tam. Olewać sprawy mogą babki co od samego spojrzenia faceta co chwilę w ciążę zachodzą ;) Ale taka wyczekana i wywalczona ciąża? Jedź.

reklama
też mi się wydaje że jedź M26, może zrobią ci poziom hormonów? będziesz spokojniejsza. przecież do wizyty jeszcze dużo czasu masz.
uściski dla ciebie

Byłam na IP. Niby wszystko jest ok, zarodek, ciałko żółte i jest też serduszko. Wszystko w odpowiednich wymiarach. Tylko przy pecherzyku widać płyn. Mam się oszczędzać i tyle. Jak to powiedział lekarz: teraz to natura została.

Byłam na IP. Niby wszystko jest ok, zarodek, ciałko żółte i jest też serduszko. Wszystko w odpowiednich wymiarach. Tylko przy pecherzyku widać płyn. Mam się oszczędzać i tyle. Jak to powiedział lekarz: teraz to natura została.

Czy to może być krwiak? Lekarz użył takiego określenia?
Czy Ty jesteś na zwolnieniu? Najlepiej gdybyś leżała i zwiększyła progesteron. Jakie dawki teraz przyjmujesz?
Odpoczywaj dużo!

reklama
Do góry