reklama
katharina203
Fanka BB :)
Witaj Anula
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Kochana na forum fakt juz trochę jestem ,ale zagniezdzilam się tu jak zaszłam w ciążę a synuś 1.04 skończył 9 lat także już " dorastająca MŁODZIEŻ " .... a o drugie dzieciątko staramy się 4-5 lat już nawet przestałam liczyć ....Anula,
Tak podpatrzylam i widze, ze na forum jestes juz dlugo ;-) jezeli od momentu kiedy sie staracie to faktycznie kawal czasu:-(
Ile ma lat Twoja pociecha?
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
zuzik85
Anula88 witaj! &&&& za sukces w staraniach
anula88
Dziękuję hehe tylko czasami popuść kciukasy coby Ci paluchy nie zdretwialy bo może to trochę potrwać .... swoją drogą to nie ukrywam ze czekam na cud w każdym cyklu ....Anula88 witaj! &&&& za sukces w staraniach
M26
Witaj Anula
Przy CP udało się uratować jajowod?
anula88
Tak.zachowali mi go bo pękł tylko ale ....miesiąc po laparo okazało się ze nie oczyscili do końca i podawali mi methotrexat w szpitalu coby się samo oczyscilo ....Witaj Anula
alreadyhome
Początkująca w BB
Cześć po weekendzie! Oj, pracowite to były dni, ale fajne
Anula, witaj! Myślę, że my wszystkie mimo tych zabiegów tak samo czekamy na cud co miesiąc Zdarzają się przecież
Katharina, szkoda że tyle musisz czekać i że będziesz daleko od męża... ale potem już tylko bach bach i wszystko pójdzie raz dwa Masz czas żeby pomyśleć o sobie!
A ja dzisiaj byłam na usg (miałam krwawienia w środku cyklu i dziwne bóle) i wszystko czysto... ale pobrała mi jeszcze na cytologię i jakieś wymazy i powiedziała, że jeśli chcemy, to możemy przeczekać ten cykl żeby mieć najpierw wyniki , bo gdyby się okazało że jest jakaś infekcja to niefajnie w razie ciąży, ale wg niej możemy zaczynać już od tego miesiąca... chyba zaczniemy, jak myślicie? Szanse i tak niewielkie (i na to że się uda, i na to że jakaś infekcja)...
Po tej przerwie już chcę znowu zacząć kurde, tyle czekania... także wpiszcie mnie na maj na IUI
Anula, witaj! Myślę, że my wszystkie mimo tych zabiegów tak samo czekamy na cud co miesiąc Zdarzają się przecież
Katharina, szkoda że tyle musisz czekać i że będziesz daleko od męża... ale potem już tylko bach bach i wszystko pójdzie raz dwa Masz czas żeby pomyśleć o sobie!
A ja dzisiaj byłam na usg (miałam krwawienia w środku cyklu i dziwne bóle) i wszystko czysto... ale pobrała mi jeszcze na cytologię i jakieś wymazy i powiedziała, że jeśli chcemy, to możemy przeczekać ten cykl żeby mieć najpierw wyniki , bo gdyby się okazało że jest jakaś infekcja to niefajnie w razie ciąży, ale wg niej możemy zaczynać już od tego miesiąca... chyba zaczniemy, jak myślicie? Szanse i tak niewielkie (i na to że się uda, i na to że jakaś infekcja)...
Po tej przerwie już chcę znowu zacząć kurde, tyle czekania... także wpiszcie mnie na maj na IUI
M26
Kurcze Dziewczyny znowu mam te brązowe plamienia
Dzwoniłam do położnej z Invimedu to kazała mi napisać do lekarza, i że czasem tak bywa. Chciała mnie szybciej wcisnąć na wizytę ale nie było miejsca,tylko za zgodą lekarza. Nie chcę narazie panikowac, jak mi się zwiększy to pojadę na IP.
Dzwoniłam do położnej z Invimedu to kazała mi napisać do lekarza, i że czasem tak bywa. Chciała mnie szybciej wcisnąć na wizytę ale nie było miejsca,tylko za zgodą lekarza. Nie chcę narazie panikowac, jak mi się zwiększy to pojadę na IP.
reklama
anula88
M26 .... pojedz może mimo wszystko ,niech sprawdzą na IP ....lepiej spanikowac niz nie zareagować oczywiście wszystko w granicach rozsądku
Alreadyhome maj juz tuż tuż .... szybko zleci
Alreadyhome maj juz tuż tuż .... szybko zleci
Podziel się: