reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Anula,
Tak podpatrzylam i widze, ze na forum jestes juz dlugo ;-) jezeli od momentu kiedy sie staracie to faktycznie kawal czasu:-(
Ile ma lat Twoja pociecha?

Ostatnia edycja:
reklama
Anula,
Tak podpatrzylam i widze, ze na forum jestes juz dlugo ;-) jezeli od momentu kiedy sie staracie to faktycznie kawal czasu:-(
Ile ma lat Twoja pociecha?
Kochana na forum fakt juz trochę jestem ,ale zagniezdzilam się tu jak zaszłam w ciążę a synuś 1.04 skończył 9 lat :) także już " dorastająca MŁODZIEŻ " :) .... a o drugie dzieciątko staramy się 4-5 lat już nawet przestałam liczyć ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Witaj Anula ;)
Przy CP udało się uratować jajowod?
Tak.zachowali mi go bo pękł tylko ale ....miesiąc po laparo okazało się ze nie oczyscili do końca i podawali mi methotrexat w szpitalu coby się samo oczyscilo ....

Cześć po weekendzie! Oj, pracowite to były dni, ale fajne :)

Anula, witaj! Myślę, że my wszystkie mimo tych zabiegów tak samo czekamy na cud co miesiąc :) Zdarzają się przecież :)
Katharina, szkoda że tyle musisz czekać i że będziesz daleko od męża... ale potem już tylko bach bach i wszystko pójdzie raz dwa :) Masz czas żeby pomyśleć o sobie!

A ja dzisiaj byłam na usg (miałam krwawienia w środku cyklu i dziwne bóle) i wszystko czysto... ale pobrała mi jeszcze na cytologię i jakieś wymazy i powiedziała, że jeśli chcemy, to możemy przeczekać ten cykl żeby mieć najpierw wyniki , bo gdyby się okazało że jest jakaś infekcja to niefajnie w razie ciąży, ale wg niej możemy zaczynać już od tego miesiąca... chyba zaczniemy, jak myślicie? Szanse i tak niewielkie (i na to że się uda, i na to że jakaś infekcja)...
Po tej przerwie już chcę znowu zacząć kurde, tyle czekania... także wpiszcie mnie na maj na IUI ;)

Kurcze Dziewczyny znowu mam te brązowe plamienia
Dzwoniłam do położnej z Invimedu to kazała mi napisać do lekarza, i że czasem tak bywa. Chciała mnie szybciej wcisnąć na wizytę ale nie było miejsca,tylko za zgodą lekarza. Nie chcę narazie panikowac, jak mi się zwiększy to pojadę na IP.

reklama
M26 .... pojedz może mimo wszystko ,niech sprawdzą na IP ....lepiej spanikowac niz nie zareagować oczywiście wszystko w granicach rozsądku :)

Alreadyhome maj juz tuż tuż .... szybko zleci :)

Do góry