reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Pyreczko,
To nie zamulaj tylko korzystaj z ostatnich chwil w jednopaku :p
Zrob cos dla siebie, swojego samopoczucia :-*
Bo cos czuje, ze po laparo to szybko zaskoczysz ;-)

witam się i ja po wekendzie

Kamisiu bardzo mi przykro, to co Was spotkało jest bardzo niesprawiedliwe. przytulam Was mocno, cieszę się że jesteś z nami.

aniko nie przeoczyłaś wyniku, bo dopiero odebrałam, mam bakterię i będę musiała wziąć antybiotyk i już wyczytałam, że skoro to się pojawiło to będę musiała robić posiew co jakiś czas i że muszę się zaopatrzyć w sok z żurawiny i pić go regularnie bo to pomoże i zapobiegnie nawrotom.

katharina walcz o siebie, olej teściów i szwagierkę. Ty jesteś najważniejsza tylko Ty się liczysz i Wasze dziecko. ćwicz trzymaj zdrową dietę, kiedy będziesz się dobrze czuła to lepiej zniesiesz złośliwości i czas rozłąki z mężem. a po powrocie mężulek zobaczy taką żonkę i razem rozpoczniecie drogę na końcu której będzie małe różowe rozwrzeszczane:-) :)

Lumia no jak nie urok to... koszona trawa. ja tylko z obserwacji wiem jak to jest. mój m. jest alergikiem

Madzia,
No a nalepszy tekst mojego meza wczoraj :p
No bo oczywiscie od tego kichania i wycierania i kichol i wszystko w promieniu kilkunastu cm wyglada jak wyglada :p

"Misiek, prosze przestan chodzic do tej kosmetyczki, bo popatrz co Ci z twarza robi"
Hahaha padlam :p

A jak tam week we dwoje?

Kurde to tez musiala sie przyplatac cholera :-\ mysle, ze oprocz sokumozesz sobie kupic zurawine i wcinac ;-)

KWIECIEŃ

20 - Anika - wizyta u gin prowadzącej
25- M26- wizyta
28- Nouvelle - wizyta u gin

MAJ

Beti- iui
Marzen - wizyta

CZERWIEC

Ewik- hsg
Pyreczka - laparoskopia

Kredka- ivf - start :)

Katharino, Lumio, Pyreczko czekamy na Was

Hey kobietki ..... staramy się z m juz chyba od 100 lat o rodzeństwo dla synka .... niestety żołnierzyki m nie są rewelacyjne aczkolwiek po kuracji jest poprawa .... androlog na dzień dzisiejszy kazał brać suplementy i czekać na efekty .... w każdym razie jesteśmy zdecydowani podejść do iui ,z tym ze dopiero w okolicach sierpień / wrzesień .... pozwolę wiec sobie poczytać was troszkę :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Dziękuję za miłe przywitanie :)
Póki co wszystko jasne .... zobaczymy jaki plan będzie miał gin na nas .... bo ja cykle mam w sumie regularnie no i owu tez występuje .... przy pierwszym cyklu z clo udało się nawet zajść w ciążę .. z tym ze okazała się być pozamaciczna .... po fakcie wyczytałam w ulotce ze cp to m.in skutek uboczny .... aczkolwiek pod względem medycznym nie znaleźli u mnie przyczyny ..... mówią ze porostu miałam pecha ..... doczytam do końca bo troszkę tego jest :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Do góry