reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kredko, na watku poronienia nawykowe leczenie imminologiczne Dziewczyny chodza do tej kliniki w katowicach, nie wiem czy Strawbelka tez tam nie chodzi, a teraz do in vitro podchodzi. Zapytaj jej ona tez z poludnia ;-)

Nouvelle
Przykro mi bardzo, ale czemu nie chce slyszec o on vitro?jakie ma argumenty?

reklama
nouvelle właśnie jakie Twój M ma argumenty przeciw ivf?

kredko kurs to lanie wody tylko mnie tyłek boli od soboty i obawiam się o moje hemoroidy...

Lumio mam nadzieję że gin coś dopomoże, jak nie urok to...

M26, marzen jak sie czujecie?

W zasadzie to nie ma żadnych argumentów poza tym, że nas nie stać :( Mówi też, że in vitro rozwala organizm kobiety... i, że on tego nie chce... Wiesz mój M obraca się w środowisku medycznym i wie różne rzeczy, o których znów ja nie mam zielonego pojęcia.

Nouvelle ale stres jaki przezywasz też rozwala Twój organizm :/
Madziu zleci szybko z tym kursem :)
Ja dziś mam M w domu więc był moim tragarzem bo jak zwykle wszystko się w domu skończyło i musieliśmy na zakupy jechać[emoji14]
Madziu jakoś jeszcze spokojnie podchodzę do czwartku ( jak na ta chwilę ) .
Madziu kiedy masz wizytę ?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

KWIECIEŃ<br /><br /><br />13- M26- BETA i progesteron<br />14- Marzen- beta<br />20 - Anika - wizyta u gin prowadzącej<br />25- M26- wizyta <br /><br />Beti, Kredko, Katharino, Lumio, Nouvelle, Pyreczko czekamy na Was :)<br /><br />CZERWIEC<br />Ewik- hsg

A czy ciagle nerwy, stres, depresja i leki do stymulacji iui nie rozwalaja organizmu kobiety?
Mysle, ze jedna stymulacja i zabieg in vitro nie zrujnuje bardzo twojego zdrowia, mysle, ze smialo moge powiedziec, ze moja ponad 3tnia walka, 3iui, 3poronienia i ciagle leki maja wiekszy wplyw, aczkolwiek czego sie nie robi....i jakos mega tragedii ze zdrowiem nie ma

KWIECIEŃ<br /><br /><br />13- M26- BETA i progesteron<br />14- Marzen- beta<br />20 - Anika - wizyta u gin prowadzącej<br />25- M26- wizyta
28- Nouvelle - wizyta u gin.<br /><br />Beti, Kredko, Katharino, Lumio, Pyreczko czekamy na Was :)<br /><br />CZERWIEC<br />Ewik- hsg
Pyreczka - laparoskopia

Ostatnia edycja:
Wiem, że tak jest bo jeszcze przed rozpoczęciem starań byłam dużo chudsza, a teraz za każdym razem kiedy coś robimy i biorę te wszystkie leki to tyję bez opamiętania... :( fakt faktem, że może powinnam trochę bardziej ze słodkości zrezygnować. Ale z wagą wcześniej nie miałam problemu a teraz pojawiają się dziwne kg, których nie mogę zrzucić... A mój M jest uparty i powiedział, że NIE... Więc na razie póki się godzi na iui to ja muszę się tego trzymać i mieć nadzieję, że w końcu się uda...

reklama
Nouvelle zdecydowanie Dostinex a w zasadzie prolaktyna wpływa na bóle głowy! Z całą pewnością, bo ja brałam na dzień dobry pół tabletki i łeb mi pękał więc gin kazał zmniejszyć do 1/4 tabletki na tydzień. Każdy taki bol głowy przy Dostinexie musisz zgłaszać, bo z prolaktyna nie ma żartów - jak się dorobisz migreny w ciąży to będziesz mieć taki horror jak ja. Tak więc od razu zgłoś kochana lekarzowi.

Do góry