reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kredko, na watku poronienia nawykowe leczenie imminologiczne Dziewczyny chodza do tej kliniki w katowicach, nie wiem czy Strawbelka tez tam nie chodzi, a teraz do in vitro podchodzi. Zapytaj jej ona tez z poludnia ;-)

Nouvelle
Przykro mi bardzo, ale czemu nie chce slyszec o on vitro?jakie ma argumenty?

reklama
nouvelle właśnie jakie Twój M ma argumenty przeciw ivf?

kredko kurs to lanie wody tylko mnie tyłek boli od soboty i obawiam się o moje hemoroidy...

Lumio mam nadzieję że gin coś dopomoże, jak nie urok to...

M26, marzen jak sie czujecie?

W zasadzie to nie ma żadnych argumentów poza tym, że nas nie stać :( Mówi też, że in vitro rozwala organizm kobiety... i, że on tego nie chce... Wiesz mój M obraca się w środowisku medycznym i wie różne rzeczy, o których znów ja nie mam zielonego pojęcia.

Nouvelle ale stres jaki przezywasz też rozwala Twój organizm :/
Madziu zleci szybko z tym kursem :)
Ja dziś mam M w domu więc był moim tragarzem bo jak zwykle wszystko się w domu skończyło i musieliśmy na zakupy jechać[emoji14]
Madziu jakoś jeszcze spokojnie podchodzę do czwartku ( jak na ta chwilę ) .
Madziu kiedy masz wizytę ?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

KWIECIEŃ<br /><br /><br />13- M26- BETA i progesteron<br />14- Marzen- beta<br />20 - Anika - wizyta u gin prowadzącej<br />25- M26- wizyta <br /><br />Beti, Kredko, Katharino, Lumio, Nouvelle, Pyreczko czekamy na Was :)<br /><br />CZERWIEC<br />Ewik- hsg

A czy ciagle nerwy, stres, depresja i leki do stymulacji iui nie rozwalaja organizmu kobiety?
Mysle, ze jedna stymulacja i zabieg in vitro nie zrujnuje bardzo twojego zdrowia, mysle, ze smialo moge powiedziec, ze moja ponad 3tnia walka, 3iui, 3poronienia i ciagle leki maja wiekszy wplyw, aczkolwiek czego sie nie robi....i jakos mega tragedii ze zdrowiem nie ma

KWIECIEŃ<br /><br /><br />13- M26- BETA i progesteron<br />14- Marzen- beta<br />20 - Anika - wizyta u gin prowadzącej<br />25- M26- wizyta
28- Nouvelle - wizyta u gin.<br /><br />Beti, Kredko, Katharino, Lumio, Pyreczko czekamy na Was :)<br /><br />CZERWIEC<br />Ewik- hsg
Pyreczka - laparoskopia

Ostatnia edycja:
Wiem, że tak jest bo jeszcze przed rozpoczęciem starań byłam dużo chudsza, a teraz za każdym razem kiedy coś robimy i biorę te wszystkie leki to tyję bez opamiętania... :( fakt faktem, że może powinnam trochę bardziej ze słodkości zrezygnować. Ale z wagą wcześniej nie miałam problemu a teraz pojawiają się dziwne kg, których nie mogę zrzucić... A mój M jest uparty i powiedział, że NIE... Więc na razie póki się godzi na iui to ja muszę się tego trzymać i mieć nadzieję, że w końcu się uda...

reklama
Nouvelle zdecydowanie Dostinex a w zasadzie prolaktyna wpływa na bóle głowy! Z całą pewnością, bo ja brałam na dzień dobry pół tabletki i łeb mi pękał więc gin kazał zmniejszyć do 1/4 tabletki na tydzień. Każdy taki bol głowy przy Dostinexie musisz zgłaszać, bo z prolaktyna nie ma żartów - jak się dorobisz migreny w ciąży to będziesz mieć taki horror jak ja. Tak więc od razu zgłoś kochana lekarzowi.

Do góry