reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Kredko swego czasu patrzylam tam na oferty, czy teraz wychodzi tam tanio? Sa jakieś ograniczenia co do zarodkow?

Lumio bidulko dawaj znac jak sytuacja.

ewikewik u mnie nie wiadomo co bo niby wszystko wygląda dobrze na pierwszy rzut oka, ale ta prolaktyna niby nic ale jednak skacze norma 23 a mi potrafi wyjść 30. Np. na początku cyklu jest okey a potem za wysoka. Jeśli chodzi o wyniki to gin powiedział, że są suboptymalne cokolwiek to znaczy tak samo jak mojego M. Dlatego w zasadzie nie wiem co jest nie tak ze mną. Gin powiedział, że może być jeszcze tak że jajo ma za "grubą skórę" i wtedy tylko in vitro ale tego nie da się zbadać to może wyjść tylko już przy in vitro.
niebajka nie chodzi o wiarę. Ostatnio wszystko to co się dzieje w tym kraju sprawia, że jeszcze bardziej staje się nie wierząca... Nie mamy nic przeciwko in vitro, mój M to nawet się wkurza, że rząd nie dofinansuje itd. i, że to szansa dla tylu par na dziecko.... ale nie widzi w tym szansy na nasze dziecko przynajmniej jeszcze nie dziś :( mam nadzieję, że mu się odwidzi tak jak mu się odwidziało z iui. Wcześniej też o iui nie chciał słyszeć, na początku to w ogóle do kliniki nie chciał iść...

Lumio, no że też znowu się coś przypaletalo! Mam nadzieję, ze szybko Ci ten ból minie. Trzymaj się!!

Nouvelle, a nie możesz tego leku brać na noc? Ja na prolaktybe brałam bromergon i też się po nim fatalnie czułam. Zaczęłam brać na noc i przesypialam najgorszy czas :/
Mój M też kiedyś był przeciwko ivf. Do czasu. Człowiek do wszystkiego dojrzewa. Życie weryfikuje...

M26, gdzie się podzialas?

Dziewczyny w sobote zrobilam sobie tak prywatnie wit d. Interpretacja to poziom nie wystarczajacy ale to nie niedobor. Biore vigantoletten 1000 raz dziennie a i tak jest lipa. Do czego potrzebna jest ta witamina i co zrobic zeby ja podniesc. Moge na wlasna reke zwiekszyc dawke vigantoletten?

Jestem jestem, caly czas czytam na bieżąco.
Decyzja o IV jest bardzo trudna, choć u mnie po 1 iui czułam że skorzystamy z IV. A mój P po 3 jeszcze się wahał, ale szybko go przekonałam. Na początku naszej drogi leczenia to nie chciał o tym słyszeć, ale nie ze był przeciwny tylko dlatego że nie dochodziło to do Niego, że może nas to tyczc. Liczę że Wasi Mężowie dojrzeja do tej
decyzji
Lumio oj współczuję bólu. ;/
Kredko ja jestem z Invimedu z Wrocławia od Gizlera i jestem i byłam nawet po niepowodzeniach zadowolona. Fakt nie jest to lekarz zbyt rozgadany ale zawsze konkretny i to właśnie lubię. Po wizycie wszystko wiedziałam co i jak, bez niedomówień.

Marzen który to dzisiaj dpt?

reklama
Do góry