reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Witajcie!
Podczytuję na ile mi czas pozwala, ale czasu bardzo mało - problemy z brzuszkiem nasiliły się, chyba wzdęcia przechodzą w kolki. Poszła w ruch suszarka, termofor z pestek wiśni, leżenie na brzuszku, kropelki, probiotyk... Wszystko na nic... Chyba po prostu musimy zacisnąć zęby i przez to przejść... Ale jak płacze błagając o ulgę, serce rozpada się na milion kawałków a łzy same napływają do oczu...

Myślami jestem z każdą z Was... :****

reklama
Czesc Dziewczeta ;-)
Witam sie z Wami w ten paskudny dzien...

Kamisiu,
Jak zawsze...chyle czola przed kazdym Twoim postem....Kamisiu z calego serca aby w koncu los sie odwrocil, jak nikt zaslugujesz na to!!!!!!!!

Staraczki, zaciazone i mamuski
Buziole :-)

nouvelle ja cię namawiać nie będę, bo sama wiesz co jest dobre dla Was. pamiętaj że zauważenie słabości i przyznanie się do niej to duża siła.

kredko no aż dziw co to się dzieje z Tobą, przykro mi, że nie potrafię pomóc...

kamisiu :-*

Lumio no to znaczy że ok. może śluz się zmienił pod wpływem leków? a masz świąd w okolicy?

udanego dnia dla wszystkich:-) :)

Madziu, no wlasnie nie mam zadnego swedzenia, pieczenia, nieprzyjemnego zapachu.....no zupelnie, zupelnie nic!
Martwi mnie to bo przy takim "sluzie"to plemniory raczej nie maja szans :'(
W poprzednim cyklu tez tak mialam. Musze pogadac z gin...we wtorek. Szkoda tylko cykli i puregonu!

Dziewczynki,
A jeszcze jedno pytanie, Aniko chyba Ty o tym pisalas. Dojrzalosc komorek sprawdza sie badaniem poziomu estradiolu?
Bo dzis sobie zrobilam, przy okazji innych badan, i nie wiem czy trafilam :p

Witajcie dziewczyny!
U mnie dziś też pogoda średnia. Nabrałam ochoty na gołąbki i zrobiłam na dwa dni :)
W tygodniu idę na badania krwi, a W kolejnym wreszcie wizyta!

Lumio, na dojrzałą komórkę przypada około 200 jednostek estradiolu. Czyli taki wynik powinien być w czasie owulacji. Dziś możesz mieć niższy wynik.
Niezmiennie trzymam kciuki:)

Wszystkim Wam życzę dużo dobrego :*

Aniko.
Smacznego wiec ;-) :p

Dziekuje, wiem, ze moze byc nizej, ale nie wiedzialam czy w ogole dobre badanie zrobilam ;-)

Edit
Aniko wlasnie odczytalam wynik mam 204 czyli, ze owu tuz tuzz lub juz? :p

Ostatnia edycja:
No ostatnio na tych dawkach wychodowalam jeden. We wtorek mialam monitoring, to nic nie wystartowalo jeszcze....niestety z roznych wzgledow, dopiero we wtorek ide...sie okaze ;-)

Dzis moj M ma urodziny...byli tescie...na wejscie tesciowa do mnie tekst czy chce obejrzeć jakie ciuszki kupiła jej córka a moja szwagierka ktora jest w ciazy. Wiec humor na dzien dobry mi opadl. Mowie ze nie. To potem tesciowa...po co ty probujesz ta iui...i tak to sie nikomu nie udaje...tylko szkoda pieniedzy...

reklama
Do góry