reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Katharina - nie warto słuchać głupich bab. Takie gadanie tylko dołuje, nie pomaga. Masz wsparcie m??? Jeżeli tak, to już w ogóle na Twoim miejscu bym nie słuchała jej paplania. Puszczaj to bokiem. IUI mają sens, nie mówię że u każdego ale są skuteczne. Czasem droga jest dłuższa, wymaga cierpliwości i pokory.

Zuzik - jaki kochany ten Adaś.

Emi - co u Ciebie? Jak malutka?

Aniko, Madziu - jak się czujecie?

U nas zaczynają sie niestety kolki, jutro przyjdzie kurierem termofor z pestek wiśni. Ciekawa jestem czy coś pomoże. Najgorsza jest bezsilność moja wobec malutkiej. Kiedy tak płacze a ja nie wiem jak jej pomóc. Normalnie płacze razem z nią.

reklama
Dziewczyny mam mega dola:-( nie umiem juz sobie z tym wszystkim poradzic... nie wiem co mam robic:-( potrzebuje jakiegos bodzca, jakikolwiek znak w ktora strone w zyciu mam isc... wszystko sie pier... bo nie ma dziecka... nie ma kogos dla kogo mozna zrobic wszystko i wszystko poswiecic...

Stacy - my kolek nie mialysmy mała dzis 12 tygodni za tydzien 3 miesiace konczy wiec chyba nie bedzie juz ale termoforek rewelacja nam na kupę pomagał - przylozylam jak sie spinała i siup!!!! Po pachy [emoji16][emoji16]

U nas wszystko ok nie narzekam bo nie mam na co - wiadomo sa gorsze dni ale to głownie skoki rozwojowe a ona i tak aniol.
( nie moge zdjecia wgrac)

Kreseczko[emoji8][emoji8][emoji8]nie poddawaj sie nie ty!!!!

Kredzia może postaw wszystko na jedną kartę i in vitro zrób? Pisałaś, że masz niskie AMH, może nie ma na co czekać? Też mam niskie... Też emocjonalnie zaliczam dno...

Kredko jak ja bylabym na twoim miejscu ( zagranica...nasienie...itp) i jakbym miala ci doradzic to zrobilabym in vitro. Ja juz sie na nie zdecydowalam. Czekam tylko do grudnia jak moj M wroci z misji wojskowej i zarobi pieniadze i...tylko in vitro...kurde tyle miesiecy :(

Dziewczyny pewno macie racje z tym in vitro... ja sama nie wiem:-( bo jak tak to musimy nazbierac kase. W moim przypadku invitro to ok 20tys wiec nie jest to malo ...

Kredko uwierz mi ze kazda z nas musi pieniążki uzbierac bo to jest mega koszt i mega wyrzeczenia...ale nie stracisz na iui i na loty i troszke sie wyciszysz...przestaniesz kombinowac i myslec jak zgrac lot z owulacja...odpoczniesz...ja tez kombinowalam i tak jak juz wiesz z mojego przypadku czlowiek planuje pan Bog krzyzuje. Nic juz nie planuje z iui. Zbieram pieniadze i czekam na in vitro...to nic ze auto sie sypie a zamiast lamp mam zarowki wiszace z sufitu nie mam kontaktow tylko jakies kable nie mam firan stolu i wiele innych...ale zbieram na moje sczescie...na mojego babelka...

Kredko chyba u każdej istnieje bariera finansowa :/ a może rodzice by pomogli?
My na to ivf wydaliśmy razem z badaniami i wizytami ok 13 tys. A leki mieliśmy refundowane. Jesteśmy też w trakcie budowy domu więc też nie mamy czym się rządzić :/

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Stacy, dziekuje, u mnie ok.miewam rozne bóle brzucha, ale mam nadzieję, ze to od tegon ze wszystko rośnie ;)
Mam nadzieję, ze szybko poradzicie sobie z kolkami! I nie bedzie już

Kredko, ściskam Cię! Wiem, ze czujesz się zawieszona w próżni i najchętniej chciałabyś, by Los zadecydował. Ale chyba jednak razem z M musicie coś postanowić. Nie wiem, czy robienie iui na tych samych zasadach co do tej pory, noe mija się z celem. Znów będzie stres związany z owulacja, lotami itp no chyba ze zdecydujesz się przelecieć na dłużej i na spokojnie wszystko ogarniesz. Chyba warto pomyslec o ivf, zbierac kase, info o klinikach, zadbac o skompletowanie badan, odzywainie itp. Będziesz mieć poczucie, ze coś robisz i nie beda to chaotyczne działania, tylko podporządkowane konkretnym planom. Kibicuje!

Do góry