reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Witajcie!
Podczytuję na ile mi czas pozwala, ale czasu bardzo mało - problemy z brzuszkiem nasiliły się, chyba wzdęcia przechodzą w kolki. Poszła w ruch suszarka, termofor z pestek wiśni, leżenie na brzuszku, kropelki, probiotyk... Wszystko na nic... Chyba po prostu musimy zacisnąć zęby i przez to przejść... Ale jak płacze błagając o ulgę, serce rozpada się na milion kawałków a łzy same napływają do oczu...

Myślami jestem z każdą z Was... :****

reklama
Czesc Dziewczeta ;-)
Witam sie z Wami w ten paskudny dzien...

Kamisiu,
Jak zawsze...chyle czola przed kazdym Twoim postem....Kamisiu z calego serca aby w koncu los sie odwrocil, jak nikt zaslugujesz na to!!!!!!!!

Staraczki, zaciazone i mamuski
Buziole :-)

nouvelle ja cię namawiać nie będę, bo sama wiesz co jest dobre dla Was. pamiętaj że zauważenie słabości i przyznanie się do niej to duża siła.

kredko no aż dziw co to się dzieje z Tobą, przykro mi, że nie potrafię pomóc...

kamisiu :-*

Lumio no to znaczy że ok. może śluz się zmienił pod wpływem leków? a masz świąd w okolicy?

udanego dnia dla wszystkich:-) :)

Madziu, no wlasnie nie mam zadnego swedzenia, pieczenia, nieprzyjemnego zapachu.....no zupelnie, zupelnie nic!
Martwi mnie to bo przy takim "sluzie"to plemniory raczej nie maja szans :'(
W poprzednim cyklu tez tak mialam. Musze pogadac z gin...we wtorek. Szkoda tylko cykli i puregonu!

Dziewczynki,
A jeszcze jedno pytanie, Aniko chyba Ty o tym pisalas. Dojrzalosc komorek sprawdza sie badaniem poziomu estradiolu?
Bo dzis sobie zrobilam, przy okazji innych badan, i nie wiem czy trafilam :p

Witajcie dziewczyny!
U mnie dziś też pogoda średnia. Nabrałam ochoty na gołąbki i zrobiłam na dwa dni :)
W tygodniu idę na badania krwi, a W kolejnym wreszcie wizyta!

Lumio, na dojrzałą komórkę przypada około 200 jednostek estradiolu. Czyli taki wynik powinien być w czasie owulacji. Dziś możesz mieć niższy wynik.
Niezmiennie trzymam kciuki:)

Wszystkim Wam życzę dużo dobrego :*

Aniko.
Smacznego wiec ;-) :p

Dziekuje, wiem, ze moze byc nizej, ale nie wiedzialam czy w ogole dobre badanie zrobilam ;-)

Edit
Aniko wlasnie odczytalam wynik mam 204 czyli, ze owu tuz tuzz lub juz? :p

Ostatnia edycja:
No ostatnio na tych dawkach wychodowalam jeden. We wtorek mialam monitoring, to nic nie wystartowalo jeszcze....niestety z roznych wzgledow, dopiero we wtorek ide...sie okaze ;-)

Dzis moj M ma urodziny...byli tescie...na wejscie tesciowa do mnie tekst czy chce obejrzeć jakie ciuszki kupiła jej córka a moja szwagierka ktora jest w ciazy. Wiec humor na dzien dobry mi opadl. Mowie ze nie. To potem tesciowa...po co ty probujesz ta iui...i tak to sie nikomu nie udaje...tylko szkoda pieniedzy...

reklama
Do góry