reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Zuziku,
Ogromne gratki:) Czekałam z niecierpliwością na Twoją wiadomość:)
Witaj Adasiu na świecie:) Całuski od Ciotki Luumi:*
A jak Ty się czujesz Zuziku?:)

No wiec wróciłam od profesorka. Przede wszystkim uznał, że sama histeroskopia to za mało i on by chciał zrobić laparoskopie i histeroskopia. Na usg widzi cień obok blizny po cc i zastanawia się czy to nie polip. Odnośnie moich inseminacji to powiedział, ze oni na peknietym pecherzyku w ogole nie robia, bo to najczesciej juz po ptakach. Poza tym żadnych nowości. Plan działania taki, że robimy laparoskopie z histeroskopia (jak się uda maj, jak nie to czerwiec, 2 miesiące przerwy i później iui. Tak więc po dyskusji z M jutrzejsze histero nieaktualne. Poczekam na laparoskopie.

Dziewczyny jak się diagnozuje endometrioze? o_O

Zuzik:-* czy Ty chcialas zebysmy tu powariowaly czekajac na wiesci!!!

Gratuluje Wam bardzo i caluski dla Adasia od forumowej ciotki:-*:-*:-* no i kawal chlopa z niego:-) jak ogarniesz forum to wrzuc zdjecia na ten prywatny watek:-)

reklama
Pyreczka ogniska endometriozy widać na dobrym USG, ale lekarz mi mówił, że pewność na 100% daje pobranie wycinka. ja mam miejscami na jajnikach ale lekarz mówił, żeby się nie przejmować bo jajeczko może obok się pojawić.
Czy po HSG trzeba odczekać z naturalnymi staraniami?

Do góry