stacy
Fanka BB :)
Ewik - ja po HSG musiałam odczekać 1 cykl. Chociaż pytałam lekarza czy trzeba, bo naczytalam sie w Internecie że robią IUI w tym samym cyklu. W Novum w tamtym czasie, taka była zasada.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana jak chcesz karmić to pokarm sie pojawi ale jak chcesz dac butle to tez jest dobrze ja daje oba.Dziewczyny moje kochane...
Dzisiaj wyszliśmy ze szpitala bo maly w drugiej dobie dostal infekcje i nie obylo sie bez antybiotyku.
Dla mnie cc to koszmar, ale moze pomine szczegoly zeby stacy nie stresowac.
Napisze tylko ze dostalam krwotok bo mialam zylaki na macicy. W zwiazku z tym meczylam sie z drenem...bleee
Dzisiaj o bolu juz nie pamietam, a ten maly szkrab wynagradza mi wszystko.
Dziekuje za kciuki,cieple slowa. Sorki za literowke,ale pisze na szybko miedzy karmieniami. Aha, kp sie nie rozwinelo....odciagam zaledwie 20ml... no coz, bedzie dziecko butelkowe, choc staralam sie bardzo.
Jeszcze was nie nadrobilam.
Madzia zafasolkowala? Gratki kochana, czulam ze moj brzusio pojdzie w dobre rece.
Za wszystkie sciskam kciuki.
Bede podczytywac, a jak czs pozwoki to czasem cos skrobne..
Fajnie ze prowadzicie kalendarz. ☺
Mi lekarz wręcz zalecał starania w tym samym cykluCzy po HSG trzeba odczekać z naturalnymi staraniami?
Tobie również Madziu. Robisz powtórkę bety czy odpuszxzasz?
Aniko trzymam kciuki za wizytę, niech M ma wspaniały prezent urodzinowy.
M26, M to ma szczescie do "wielkich" prezentów ) 5 lat temu dokłądnie w urodziny podpisalismy akt zakupu mieszkania, a dzisiaj dowiemy się, że mamy zdrowego Malucha ) M chodzi i twierdzi, że to chłopak, bo (uwaga!) "nie zbrzydłam"