Lumia może poszukaj czy w Twoich okolicach jest możliwość wykonania genetyki na NFZ. Mi i Kasik udało się zrobić kariotypy i mutacje właśnie na fundusz. Jest początek roku, może kolejka nie będzie aż tak straszna
Kredka nad morze trzeba podjechać, np kompromitacją miejską. Dojazd zajmie min pół godz, albo ciut więcej. Chyba lepiej skupić się na starówce
Pozdrawiam Was kobitki! Wszystkie jesteście dzielne!!!!
Smerfetko,
Ja to już sprawdzałam po drugim poronieniu...Jestem już nawet zapisana - we wrześniu. Termin na 05.2016!!!!!!! Z tego co się dowiedziałam to jest jakaś masakra,że to i tak na pierwszej wizycie mi nie zrobią, tylko jakby kwalifikują i kolejne pół roku czekasz.......bez komentarza.
Ja nie mam tyle czasu....
Kiedyś pisałam, tu na foryum , jak mi się bardzo udało, bo koleżanka, która też roniła, miała termin na pażdziernik. Mialam " wskoczyć" na jej miejsce, ale niestey "przemiłe" panie nie zgodziały się na to....ehhhh szkoda gadać. Już bym była po....
Dlatego postanowiłam jednak prywatnie zrobić te badania...
Szlak mnie trafia, jak mi co miesią te pieprzone składki ściągają z paska, a i tak wszystko prywatnie....Niech się nfz odwali od mojej wypłaty - bardzo im dziękuje za współpracę.....
Jeszcze dziewczyna z sąsiedniego wątku napisała, że ma termin, ale w Łodzi. Ma tam dzwonic i dopytać czy tam się da i podobno badania od ręki robią - więc jest taka jeszcze ewentualność.
Strawbelko
:*** Dziękuje, ale my tu wszystkie, bez wyjątku, zasługujemy na ten Cud!