reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Bello wydaje mi się, że kreska na drugim teście powinna być juz wyraźniejsza, jeśli nie była może to świadczyć, że beta nie wzrastała odpowiednio

Kredko trzymam kciuki żebyście zalatwili jak najwięcej :D

Beti ja nigdy nie jestem spakowana na czas:-) ale ze mam wprawe to w 30min ogarniam temat;-)

Zuzik:-* mam nadzieje ze cos ruszy do przodu i czegos nowego sie wkoncu dowiemy. Spodziewam sie ze biopsji nie bedzie tylko skierowanie na operacje zylakow no ale niech lekarze rzadza! Ja sobie pogdybam tutaj a przy lekarzach bede cicho siedziec:-D poza tym zrobie na pewno jeszcze raz amh zeby miec wynik w Waszych parametrach:-) a jak mi kaza hsg to tez sie zgodze ale tu juz musza mi cos dac na odplyniecie bo na zywca to nigdy wiecej sie nie zgodze!
Oholnie jestrm bardzo ciekawa bo teraz to nic nie wiemy i noe nam planu a jakby nie bylo to majac plan dzialania jakos to wszystko wydaje sie realniejsze i szybsze.
Jak tylko zlapie gdzies wifi to bede zdawac relacje:-*

Kredko nie wiem czemu,ale mam przeczucie że ta wizyta dużo wyjaśni :) oby tal było i z całego serca tego wam życzę,tak się ekscytuję jak bym sama miała konsultację :) kredko wypytaj o wszystko :)

reklama
Emi ja bym z narkoza noe robila tylko z czyms mocno przeciwbolowym i glupim jasiem:-) bo jak raz juz mi na zywca przepchali wszystko to teraz byloby lzej bo nawet jakby bylo znowu zatkane to nie rak bardzo i juz wiem czego sie spodziewac.

Do góry