reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Beti tak jak Anika napisala. Nie ta klinika to inna:) daleko masz nastepna? I byle zapisac się do programu przed urodzinami, a zaczac mozesz pozniej;)

Witajcie laseczki,wyłazić z krzaczorów :) Która teraz u nas zachodzi w ciąże,bo coś sie u nas na wątku przyklinowało. :)

Ja wiem czy lepszy? Poprostu zaraz kończe pracę,a jurto wolne więc i nastrój troszkę lepszy :) ale jakbyśmy tak wszystkie naraz zaszły to byśmy rozniosły przyszły wątek ciężarówkowy :) :) :) haha.....

Beti oj roznioslybysmy;-) ale faktycznie jakas ciazowa cisza ostatnio..

Madzia a myslisz ze jakbym zadzwonila do wroclawia i poprosila o rozmowe z lekarzem to by poszli na to? Bo chyba dobrze by bylo nakreslic mu moja sytuacje zeby on mniej wiecej obral jakis plan zebym wiedziala w ktorym dc przyleciec i na ile? Bo kurde tak mysle ze moze zrobic sono hsg i po tym jeszcze jedna iui? Tylko czy oni by na to poszli? Bo nie chce zeby to byla tylko wizyta a zeby cos sie juz dzialo albo jakies badania itd.. albo niech to bedzie tylko wizyta i bysmy na 1 dzien przylecieli ale musze to wiedziec wczesniej. Co myslicie?

reklama
Wychodzę i ja z krzaczorów:-D

Kredko,
Ja bym spróbowała, a co Ci szkodzi:-):tak:

Stacy
A Ty na kiedy masz termin?:)

Dziewczynki , a ja byłam dziś u tego immunologa i.........wyszły mi dodatnie ANA (czyli przeciwciała jądrowe) muszę podpytać chodzących encyklopedii z wątku badania immunologiczne:-), ale może to właśnie one były przyczyną tych strat!
Głupio bardzo to zabrzmi, ale chciałabym żeby to własnie była przyczyna:baffled: dał mi jakąś rozszerzoną diagnostykę w tym zakresie...ale nie wiem o co chodzi :baffled:
Ale jeżeli nam sie uda to heparyna obowiązkowa!

Udanego wieczoru i jeszcze lepszego jutra:-)

Do góry