reklama
G
gość_forum
Gość
Witajcie laseczki,wyłazić z krzaczorów Która teraz u nas zachodzi w ciąże,bo coś sie u nas na wątku przyklinowało.
G
gość_forum
Gość
Ja wiem czy lepszy? Poprostu zaraz kończe pracę,a jurto wolne więc i nastrój troszkę lepszy ale jakbyśmy tak wszystkie naraz zaszły to byśmy rozniosły przyszły wątek ciężarówkowy haha.....
stacy
Fanka BB :)
Ja siedzę w krzaczorach :-) ciężki czas mam jakoś..... ale cieszy mnie to że jutro wolne i w końcu po leniu****e. :-)
stacy
Ale numer zagwiazdkowało mi słowo :-)
kredka82
Beti oj roznioslybysmy;-) ale faktycznie jakas ciazowa cisza ostatnio..
Madzia a myslisz ze jakbym zadzwonila do wroclawia i poprosila o rozmowe z lekarzem to by poszli na to? Bo chyba dobrze by bylo nakreslic mu moja sytuacje zeby on mniej wiecej obral jakis plan zebym wiedziala w ktorym dc przyleciec i na ile? Bo kurde tak mysle ze moze zrobic sono hsg i po tym jeszcze jedna iui? Tylko czy oni by na to poszli? Bo nie chce zeby to byla tylko wizyta a zeby cos sie juz dzialo albo jakies badania itd.. albo niech to bedzie tylko wizyta i bysmy na 1 dzien przylecieli ale musze to wiedziec wczesniej. Co myslicie?
Madzia a myslisz ze jakbym zadzwonila do wroclawia i poprosila o rozmowe z lekarzem to by poszli na to? Bo chyba dobrze by bylo nakreslic mu moja sytuacje zeby on mniej wiecej obral jakis plan zebym wiedziala w ktorym dc przyleciec i na ile? Bo kurde tak mysle ze moze zrobic sono hsg i po tym jeszcze jedna iui? Tylko czy oni by na to poszli? Bo nie chce zeby to byla tylko wizyta a zeby cos sie juz dzialo albo jakies badania itd.. albo niech to bedzie tylko wizyta i bysmy na 1 dzien przylecieli ale musze to wiedziec wczesniej. Co myslicie?
reklama
Wychodzę i ja z krzaczorów
Kredko,
Ja bym spróbowała, a co Ci szkodzi:-)
Stacy
A Ty na kiedy masz termin?
Dziewczynki , a ja byłam dziś u tego immunologa i.........wyszły mi dodatnie ANA (czyli przeciwciała jądrowe) muszę podpytać chodzących encyklopedii z wątku badania immunologiczne:-), ale może to właśnie one były przyczyną tych strat!
Głupio bardzo to zabrzmi, ale chciałabym żeby to własnie była przyczyna dał mi jakąś rozszerzoną diagnostykę w tym zakresie...ale nie wiem o co chodzi
Ale jeżeli nam sie uda to heparyna obowiązkowa!
Udanego wieczoru i jeszcze lepszego jutra:-)
Kredko,
Ja bym spróbowała, a co Ci szkodzi:-)
Stacy
A Ty na kiedy masz termin?
Dziewczynki , a ja byłam dziś u tego immunologa i.........wyszły mi dodatnie ANA (czyli przeciwciała jądrowe) muszę podpytać chodzących encyklopedii z wątku badania immunologiczne:-), ale może to właśnie one były przyczyną tych strat!
Głupio bardzo to zabrzmi, ale chciałabym żeby to własnie była przyczyna dał mi jakąś rozszerzoną diagnostykę w tym zakresie...ale nie wiem o co chodzi
Ale jeżeli nam sie uda to heparyna obowiązkowa!
Udanego wieczoru i jeszcze lepszego jutra:-)
Podziel się: