reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
25 styczeń umarł mi ojciec,27 styczeń IUI,blizniaki ciąża !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,10 czerwiec strata moich cycusiów,15 lipiec rozwód,17 orzeczenie wyroku,23 śmierć mojej ukochanej babci ,5 grudzień ślub i dalsze starania kur*a ile jeszcze???? :( :( :(

Życie cię nie oszczędza ... Ale widocznie ktos tam wie ze dasz rade ..

To jsk moja prababcia mowila " Bog dał dziecko to i na dziecko da" wiec rozumiejąc szeroko nie dostajesz wiecej niz jak to co ogarniesz ...:)
Jednen krok na raz - slub ! Cycusie dumne z rodzicow :)

reklama
Beti wal na priv moja siostro forumowa:-* ja co prawda siostre mam ale jakbym jej nie miala bo od dziecka jak ogien i woda ( czyt. Ja ogien;-)) wiec forumowa siostra nie pogardze:-D

A do fajek to po moich nieudanych iui i bez perspektyw na przyszlosc tez wrocilam oczywiscie... no to czeka nas wspolne rzucanie:-)

kredeczko muszę sie zebrać bo dużo tego będzie :) hahahha a z fajami racja żucimy razem :) jutro wolne więc Ci wysmaruję potężnego priva :) :) :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzisiaj tez mnie zaskoczyła jedna z nowych pracownnic........ Brałaś jakięs psychotropy??????? bo bez tego chyba nie idzie wyjśc?????? nie nie brałam :o mój brał PROZAC ja obyłam sie bez ale chyba teraz wychodzi :( :(

reklama
Emka .......piękne to co napisałaś........ bo też wyszliśmy z takiego założenia.......ze moze nasze cycusie chciały byśmy wzięli najpierw ślub..............
.bo nie narodzone dzieci nie odchodzą......one .tylko zmieniają datę swojego przyjśćia na świat!!!!!!! :-)

Do góry