reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny a propos korzystania z refundacji lekow, to ja nic nie podpisywalam... aczkolwiek wydaje mi sie, ze nfz jest w stanie spokojnie do tego dojsc i jesli ktos skorzysta wiecej niz 3x wysla fakture do zaplaty;)
Ostatnio mieliśmy taka przygode z pobytem szpitalnym i lekami. Po chyba 2 czy 1,5 roku przyszlo pisemko, ze nie bylo ubezpieczenia przez pare dni i trzeba uregulowac naleznosc;) ku naszemu zdziwieniu pozytywnie rozpatrzono nasze odwolanie i dlug umorzono...

Dziewczyny nie mowcie mi nawet ze duzy ten Kurdupel, bo ja ważyłam prawie 5kg... nie chce wypluwac takiego byka...oby sie troche uspokoilo z tym rosnieciem. Podobno teraz dzieci rodza sie wieksze srednio o 350g... mamy lepiej w ciazy sie odżywiają i zamiast zapasac 30kg boczki to idzie to w malucha.

Enni u Ciebie sa dwa Skarby, i jeden podzera drugiego wiec nie ma porownania:) bardzo Cie podziwiam i kibicuje:) Czyli masz juz w sumie prawie 3kg do kochania^^ ale to leci:) najpiekniejsze swieta przed Wami:)

reklama
Witam się!
Miałam się odezwać wczoraj, ale miałam tali kołowrotek po wizycie... Z dzidzołkiem wszystko dobrze. Wyoglądaliśmy go z każdej strony. Rośnie, przybiera na wadze, ja zresztą też. Nawet gin się śmiał, że pewnie nigdy tyle nie ważyłam :-D I miał rację.
Ale kołowrotek był z innego powodu, w badaniu moczu wyszło mi bardzo dużo leukocytów. I już miał wypisywać antybiotyk :szok: ale najpierw wysłał mnie do szpitala żeby na cito powtórzyć badanie moczu. I na szczęście wynik był dobry. Dla mnie antybiotyk to ostateczność, a jeszcze w ciąży! brrrr!:eek:
Niebajko, łączę się z tobą w badaniu obciążenia glukozą... Doktorek mówił, żeby wziąć cytrynę, podobno pomaga przetrwać. Choć jak ktoś lubi słodkie, to wypicie glukozy (kubeczek 150 ml) do przeżycia. Bardziej obawiam się, że pielęgniarka polegnie przy moich upierdliwych żyłach:-) Wrócę podziurawiona jak po wojnie.

Co do refundacji, to za bardzo się nie wypowiem, bo jak podchodziłam do IUI to płaciłam 100% za leki do stymulacji.

Spokojnej soboty :-)

LISTOPAD

13 - M26 -
podglądanie pęcherzyków
16 - stacy -
usg połówkowe
19 - emenems -
kontrola łożyska
27 - zuzik -
wizyta kontrolna u gina

STYCZEŃ

Kredka - zmiana kliniki, diagnostyka emka :)

Dziewczyny ja też się ostatnio mega wzruszam :) tak jak mówicie na święta chyba będę już rozpakowana,mam nadzieję że będę w domu z maluchami, ale...lepiej nie zapeszam,zobaczymy jak to będzie.

Stary mowi ze nie bierze ekstra zmian w siweta i sylwestra i nie pije tylko silnik grzeje ahahahaahah

emenems no niech się pilnuje, bo może być zaskoczenie. u moich znajomych taka sytuacja, że On już 2 mce przed rozwiązaniem ani łyka alkoholu. aż któregoś dnia to były te letnie upały On mówi że napiłby się zimnego piwka, a Ona to się napij, ja się dobrze czuję to jeszcze 2 tygodnie, mały się jeszcze nie wybiera. On wypił ze smakiem odbeknąć nie zdążył, a Ona: wody mi odeszły:-D:-D:-D

Magda ja też już mężowi zakazalam picia:) wkurzył mnie z 2 tygodnie temu bo przyszedł mega wstawiony,myślałam że go zabije hehe wiadomo ze ja to taka tykajaca bomba a on sobie to olal :) teraz chyba już nie lyknie ;)

reklama
Do góry