reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
LISTOPAD

13 - M26 -
podglądanie pęcherzyków
16 - stacy -
usg połówkowe
19 - emenems -
kontrola łożyska
27 - zuzik -
wizyta kontrolna u gina

STYCZEŃ

Kredka - zmiana kliniki, diagnostyka emka :)

Ja tam czuję sie do dupy,że nic sie nie dzieje :( jeszcze przeraziła mnie wizja in vitro do czterdziestki :( że w razie czego,nie zdąże :(

U mnie tez nic ciekawego... obudzila mnie @ wiec chociaz terminowo a tak poza tym to mimo ze wszystko jest do dupy to wierze ze karta sie odwroci.. kiedys na pewno! I Wszystkim ktore w podobnym nastroju beznadzieji zycze zeby los sie obrocil w nasza strone:-*

I światełko w tunelu dla mnie zgasło :( :( :( dzwoniłam do kliniki u nas,nie ma już zapisów na in vitro :( z dofinansowaniem :( :( :( może coś w czerwcu bedzie wiadomo,tylko że ja w maju kończę 40 :(

Kredko no chciałam mieć tzw.wyjscie awaryjne w razie jakby iui zawiodła.Bo też nie bede podchodziła do iui bez końca :( nie wiem już fiksuje ta bezczynność mnie wykańcza :( i @ dalej nie mam : O :(

reklama
Beti, próbuj gdzie indziej! pieniądze pokończyły się wszędzie, ale za chwilę uruchomią kolejne transze, więc podzwon po innych klinikach. Jeśli Cię zakwalifikują przed urodzinami, to będziesz w programie i juz:) ale pamietaj, że jak jestes w programie, to nie mozesz robić iui - czyli podejmowac innych działań wspomagających w tym zakresie.

Do góry