reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Jestem jestem :) Już pisałam na innym wątku do Aniki :) Plamiłam ponad połowę ciąży a mój CUD właśnie woła "tata", co prawda nieświadomie ale i tak cieszy :) Anika głowa do góry, odpoczywaj ile wlezie i bądź dobrej myśli, MUSI BYĆ DOBRZE :)

Aniko wogóle nie słucham tego co piszesz. przesyłam do twojego kropka całą moją moc i pozytywną energie i modlę się o siłę i żeby już był ten dzień kiedy będziesz nam opisywała wzruszającą wizytę serduszkową:tak:

Niebajko ja jestem codziennie tutaj zaglądam czytam i dopinguję. ale kiedy nie mam nic do powiedzenia to nie mówię. tak naprawdę staram się trochę przyhamować motyle w brzuchu i tą radość że zaczyna się dziać... boje się bo przez tą zmianę kliniki czuję taką samą nadzieję jak przed pierwszym podejściem.

enni cieszą mnie twoje wiadomości :-)

smerfeta
domyślam się jak przeżywasz, mam nadzieję że wyniki się poprawią. no i że siuśki da się złapać. przytulasy dla Ali

Witam i ja :)
Byłam na usg i iui nie bedzie w tym cyklu bo moj szalony pecherzyk dziś ma 23.mm w 12.dc i do poniedziałku nie wytrzyma wiec cała nadzieja w mezusiu :p trochę jestem zawiedziona ale kto powiedział że bedzie latwo .

Anika głowa do góry, ja tak jak Kasik zaliczam się dobrych krwiawiacych, jak miałam pierwszy raz to tez jeszcze serduszek nie było a jednak maluchy dały radę :) trzymam kciuki, lez kochana i łykać leki.

Smerfeta nie martw się na zapas, może malutka ma jakąś infekcję i następne wyniki będą lepsze. Mój synek urodził się duży a od 10 miesiąca życia stracił apetyt,przestał przybierać rosnąć. Na każdym bilansie miał tylko 5 centrali,okazało się jednak ze taka jego uroda. Do dzisiaj jest jednym z mniejszych w klasie :)a co do rodzenstwa to początki były trudne. Synek wręcz płakał i mówił ze wymieniamy go na nasze modele :) ale widzę ze z biegiem czasu oswoić się z myślą że nie będzie sam nawet jak byłam w szpitalu to dopytywal się i martwił o braci, także myślę że jesteśmy już na dobrej drodze :)

Niebajka gratuluję córki!! Super, też mi się córeczka marzyła hehe :)

Ostatnia edycja:
przyszły mi kolejne wyniki.

przeciwciała anty-TPO 9 norma < 34

to dobry wynik? z tego co w necie poczytała to chyba tak

mam też wyniki
Siarczan dehydroepiandrosteronu (DHEAS) 284 norma 60,9 - 337
Białko wiążące hormony płciowe (SHBG) 108 norma 62.1 - 110,0

testosteron 0,7 norma 0,29-1,67

wychodzi, że kolejne dobre wieści ?

wiecie co jakoś mi ręce opadły kurde poczytała ile kosztuje ivf z adoptowaną komórką oczy mi wyszły... załamka

Ostatnia edycja:
reklama
Aniko daj znać jak się czujesz.
Marzen przykro mi ze Twój pecherzyk tak pogonil liczyłam ze razem będziemy mieć inseminacje, może w następnym cyklu. Ale naturalne staranka w tym cyklu są wskazane ;)
Magda bardzo dobrze Cie rozumiem: nowe miejsce, nowy lekarz, nowe zbyt mocne nadzieje.
Pozdrawiam Was Dziewczyny z Zakopanego ;)

Do góry