reklama
smerfeta
Fanka BB :)
Anika trzymaj się i leż grzecznie. Będzie dobrze, mocne kciuki posyłam!!!
Magda może te normy to tak nie do końca muszą być przekroczone?... może lekarz coś z tego jeszcze wyciągnie. Czekasz jeszcze na jakieś wyniki?
Niebajko generalnie mamy plan naprawczy na podtuczenie Alicji, ale ja uważam że dziecko to nie tucznik. Jak ryczy, to nie należy wciskać jedzenia. Zmieniliśmy kaszki na lepsze, bardziej wartościowe i robimy z siebie głupoli byleby tylko Ala miała dobry humor i jadła. W środę mamy kolejną wizytę u dr
Magda może te normy to tak nie do końca muszą być przekroczone?... może lekarz coś z tego jeszcze wyciągnie. Czekasz jeszcze na jakieś wyniki?
Niebajko generalnie mamy plan naprawczy na podtuczenie Alicji, ale ja uważam że dziecko to nie tucznik. Jak ryczy, to nie należy wciskać jedzenia. Zmieniliśmy kaszki na lepsze, bardziej wartościowe i robimy z siebie głupoli byleby tylko Ala miała dobry humor i jadła. W środę mamy kolejną wizytę u dr
G
gość_forum
Gość
Aniko tulę i trzymam kciuki ,byłaś w sobotę wieczorem na wizycie? Co lekarz Ci powiedział?
zuzik85
PAŹDZIERNIK
20 - m26 - IUI
21 - kamisia - wizyta kontrolna u gina
23 - anika - wizyta serduszkowa
29 - stacy - wizyta kontrolna u gina
LISTOPAD
6 - zuzik - wizyta kontrolna u gina
20 - m26 - IUI
21 - kamisia - wizyta kontrolna u gina
23 - anika - wizyta serduszkowa
29 - stacy - wizyta kontrolna u gina
LISTOPAD
6 - zuzik - wizyta kontrolna u gina
Ostatnia edycja:
reklama
kamisia871
My jutro na wizyte kontrolna czy plamienia nie zagrażają naszemu bąbelkowi i zobaczyc czy serducho dalej ładnie bije jak ostatnio.
Podziel się: