reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Anika super :) na invitro przeczytałam też ;) teraz do jakiego gina chodzisz? Do pracy już nie wracasz?

Enni trzymaj się trzymaj dziewczyno :) Ojjk aż trzech chłopaków będziesz miała w domciu :-D synek zadowolony z tego faktu?

Zuzik gratuluję chłopca :-)

U nas się troszkę pokomplikowalo bo Ala słabo przyrasta na wadze... meczylismy ją badaniami a teraz jeszcze jakimś cudem musi mi nasikac w pojemnik na posiew :-/ bo ogólne badanie nie jest wzorowe.

Aniko az zamarlam jak przeczytalam ale id razu doczytalam ze juz wszystko ok:-* ufffff dbaj o siebie:-*

Zuzik gratuluje chlopczyka:-*

Nya witaj a moze to krwawienie implantacyjne?

Aniko L&P :* pamietaj tylko, ze przy lezeniu wydzielina bedzie wolniej splywac, wiec zapewne trochę jeszcze poplamisz zanim sytuacja sie oczysci. Takze spokojnie i opanowujemy poziom stresu.

Magdo Kochana! Tak bardzo sie ciesze, ze pchasz to wszystko do przodu, i tak jak Anika pisala, powialo optymizmem:) nasienie lepsze, tak trzymac:) Lekarzom widac zalezy na leczeniu a nie wyciąganiu kasy, wiec jestem dobrej mysli, ze jakos to wszystko ogarną i znajdziecie najlepsze rozwiazanie!
Moze bedziesz nas trochę częściej odwiedzac? Trochę sie o Ciebie ostatnio martwilam, ze tak umilklas... v
Caluje:*

Enni, wzorowa Mamusia:) niech chlopaki tam zdrowo rosna w sile:) bardzo, bardzo sie ciesze i kibicuje:) dzielni jesteście bardzo!

Zuzik gratuluję! :****
U Ciebie chlopczyk, a u mnie potwierdzona dziewczynka:)
Cale badanie ok, malutka wazy 350g, jest baaardzo ruchliwa, przez 45 min obejrzalam ja z każdej mozliwej strony:) główka, raczki, nozki na swoim miejscu. nerki i inne narzady bez zastrzeżeń, pecherz pracuje. Wlaczylismy nawet 4d, wiec chowala głowę w lozysko, a pozniej ssala palucha i szarpala pepowine... charakterek maly rosnie, tak cos czuję :p zostalo nam serduszko w 24tyg i bedzie spokoj;) teraz badanie zadnych nieprawidłowości nie wykazalo, wiec niech juz tak zostanie;)

Smerfeta a co lekarze mowia konkretnego o tym przybieraniu Alusi? To nie jest tak, ze moze taki jej urok? Po prostu drobna pluskiewka z niej? A z tym posiewem to bedzue nie lada wyczyn! Trzymam kciuki za Alusie, zeby nic niepokojacego tam nie wyszło. Dawaj znać:)

Dziewczyny, bylam na IP. Plamienie przechodzi w krwawienie. Pwcherzyk jest. Nam brać leki i leżeć. Nic więcej nie mozna zrobić. Mogę poronic, może być za tydzień serce.

Kasik jestes gdzies? Tys specjalistka od plamien i ... i Enni chyba tez.
Aniko naprawde lekarz tak powiedzial? To okropne słowo na "p"? Cholera jasna, pamietaj ze coby sie nie działo, to musisz sie dobrze nastawiac! I nic nie jest przasądzone, dziewczyny z takimi przygodami tulą, albo zaraz beda tulic swoje dzieciaczki. Kropek jest silny, caltm sercem w nuego wierze!

Anika bardzo współczuję, pewnie stres straszny... trzymam mocno kciuki, niech kropeczek zdrowo rośnie, a Ty trzymaj się dzielnie. Kasik przechodziła przez to samo na tym samym etapie. Trzymam mocno kciuki i ściskam delikatnie :)

reklama
Aniko bardzo współczuje,moja udręka plamieniowa trwa już dwa tygodnie,cały czas leże chociaż już wszystko mnie boli,większe dawki luteiny i od kilku dni plamienie prawie znika,lekarza kazał mi jeszcze rutinoscorbin brać 3x1,we wtorek idziemy do lekarza i mam nadzieję,że serducho dalej dzielnie bije(pamiętam te pierwsze usg gdzie również był sam pęcherz i ta nieświadomość co będzie dalej). Odpoczywaj i musisz być dzielna !!

Do góry