reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Enni - miło słyszeć że u Was wszystko dobrze ;-)

M26- to trzymam kciuki &&&&& ;-)

Aniko - pisałam juz na in vitro, mi w szpitalu od razu podano 4 tabletki duphastonu, jak zgłosiłam się z plamieniami. Może weź? Nie zaszkodzi. ... wszystko będzie dobrze

Wszystkie myśli są z Anika. Więc tak skromnie tylko napiszę.
Jesteśmy po wizycie. Dzidziołek waży 248g i mierzy 265mm. Serduszko bije głośno i wyraźnie. Moje wyniki bardzo dobre, waga rusza powolutku w górę. A...dzidziołek jest chłopcem :-)

PAŹDZIERNIK

16 - zuzik -
wizyta kontrolna u gina
16 - m26 -
podglądanie pęcherzyków
17 -
18 -
29 - stacy - wizyta kontrolna u gina

LISTOPAD

6 - zuzik - wizyta kontrolna u gina

reklama
Cześć dziewczyny,jestem nowa ,jak narazie tylko podczytywałam niektóre posty ale dzisiaj już postanowiłam się do Was dołączyć:) W tamtym tyg w środę (7.10) miałam pierwsza inseminacje, ponieważ mam 35lat stymulowana Menpourem i Pregnylem...niestety dzisiaj już przyszła @ , szybko bo to 20 dc ... miałam się nie nastawiać na ciąże ale niestety nie potrafię inaczej, stąd tez ,jak co miesiąc,rozczarowanie .... No trudno , w następnym cyklu spróbujemy znowu,może się uda ... Pozdrawiam Was wszystkie i gratuluje tym którym się udało!!

Do góry