reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Trojaczki!?!?!? Jakby były to pewnie,biorę tyle ile Bóg da,ale nie jestem zachłanna jedno wystarczy hahaha reszta dla Ciebie Kredko :)

reklama
Magda, za tydzień mam wizytę i ustalamy termin crio. Mam nadzieję, ze teraz już z górki pójdzie...
Jak u Ciebie? Paprotki rosną? Jakieś wieści z OA? Jaka lektura Cię teraz pochłania? Myślę o Tobie :*

teraz musi być z górki. u mnie z dnia na dzień. paprotki rosną, czy wykiełkują to jest podstawowy problem. z OA żadnych wieści. czytam "W słusznej sprawie" a brat zafiksował mnie na punkcie audiobooków i kiedy nie mogę czytać to słucham. aktualnie słucham "alternatywa według Wilta" genialna książka.
dziś popołudniu zabieram się za sadzenie cebulek kwiatowych. jest piękna pogoda musze wykorzystać. dziękuję Ci za dobre słowo :-*

MagdaM33 - witaj :* staramy się bardzo od nowa zmotywować i działać już bardziej świadomie [emoji8]

I tylko takie rzeczy czytać chcę od ciebie :-)

Dziewczyny ja już po nasienie lepsze nawet niż ostatnio : ) gorzej tylko bo wszystkie trzy jajca pękły. :( ja pier*le :(

no to poszliście po bandzie :szok: tzrymam kciuki żeby było tak żeby było dobrze

Lumia !!

U mnie dzisiaj dobrze ;-) byłam w Krakowie załatwić sprawy w związku z pracą magisterska. I przy okazji wpadłam na dział HM Mama i kupiłam pierwsze ciążowe spodnie. Niestety jak zjem to już mnie uciska, ostatnio w pracy musiałam rozpiac guzik. ;-)

Beti - kciuki kochana dla Was, niech wszystko będzie dobrze ;-)

No w koncu;-)
Magda
:-*
Sie melduje;-) caly tydzien mialam taki sajgon w pracy, ze wczoraj wieczorem znajomi nas odwiedzili, a ja zasnalam na siedzaco przy nich:p
No a dzis zlosliwosc rzeczy martwych, komputer padl i z kom problem. Od ranaprobuje cos naskrobac:p
Mam nadzieje, ze sie wytlumaczylam;-)

Mitka
Dziewczyny pieknie Cie zmotywowaly;-) nic dodac, nic ujac;-)
Tez bylam w takiej "beznadziei"
Dlatego potwierdzam, ze podstawa to dobry lekarz. Najwazniejsze dobra diagnostyka i plan dzialania:-)
Magda, Aniko, Niebajko
Podpisuje sie pod tym co napisaliscie do naszej impulsywnej Kredki (Kredko mam nadzieje, ze sie na mnie nie pogniewasz). Niestety jest to temat bardzo delikatny i nie mozna go traktowac zero-jedynkowo. To bardzo trudne decyzje ...i tyle w temacie. Nie ma co rozgrzebywac:p

Beti
Poszlas po bandzie. Trzymam kciuki, aby wszystko bylo ok:-)
Stacy
Kochana &&&&&&&& i prosze sie oszczedzac;-)

A jaw przyszlym tygodniy mam miec info na kiedy bede miec termin do poradni...trzymajcie kciuki, bo chcialabym miec wyniki przed rozpoczeciem staran;-)

Ostatnia edycja:
Magda
Badania z zakresu imunologii i krzepliwosci krwi;-)
Nie wiem do konca po te drugie skierowanie tj do poradni zaburzen krzepliwosci krwii, ale jak lekarz tak zdecydowal, to sie slucham. Szczegolnie, ze to na nfz sie udalo;-)
Jeszcze czekam na info w sprawie por genetycznej...terminy roczne, ale zgadalam sie z kolezanka i jej sie udalo w koncu zaciazyc i chyba bedzie rezygnowac, to by sie udalo wskoczyc w pazdzierniku:-)

Ja rozmawiałam z mezem o nasieniu dawcy jakby było tak ze np jest wszystko ok rylko my razem nie mozemy miec dzieci - on mowi ze wtedy albo zarodek cały albo jajeczko adoptować bo kobiety i tak chodzą z brzuchem sa zżyte z dzieckiem i łatwiej bedzie kobiecie oswoić sie ze to "jej" i "ich" a mężczyźnie duzo trudniej dlatego ze on z zewnatrz to przechodzi.
Ale oczywiscie nie wykluczał takiej opcji jakby sie okazało ze to tylko jego wina ale wymaga to dużej dojrzałości i pracy obojga współmałżonków - Kredka - po prostu masz mega emocjonalnie stabilnego faceta :) gratulacje :) fajny chłop

Magda
Badania z zakresu imunologii i krzepliwosci krwi;-)
Nie wiem do konca po te drugie skierowanie tj do poradni zaburzen krzepliwosci krwii, ale jak lekarz tak zdecydowal, to sie slucham. Szczegolnie, ze to na nfz sie udalo;-)
Jeszcze czekam na info w sprawie por genetycznej...terminy roczne, ale zgadalam sie z kolezanka i jej sie udalo w koncu zaciazyc i chyba bedzie rezygnowac, to by sie udalo wskoczyc w pazdzierniku:-)

immunologię na nfz będziesz miała?

mi też mówił lekarz że długo się czeka, a jak zadzwoniłam to za dwa tygodnie już jechaliśmy. musisz dzwonić co kilka dni wtedy a nóż inna piguła odbierze, albo akurat ktoś zrezygnuje.

mądra jestem taka nie sama z siebie tylko, któraś z forumowiczek tam mi poradziła :-D

reklama
Tak, na nfz, z uwagi na moje poronienia. Lekarz wypisal mi skierowanie.
No wlasnie z tym terminem to jakas masakra, rok czekania.
Stety/niestety (Bo to dla mnie przerazajace-szczegolnie w tej branzy...) musialam uruchomic znajomosci i w przyszlym tyg bede znala date wizyty:-)

Do góry