G
gość_forum
Gość
Trojaczki!?!?!? Jakby były to pewnie,biorę tyle ile Bóg da,ale nie jestem zachłanna jedno wystarczy hahaha reszta dla Ciebie Kredko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Magda, za tydzień mam wizytę i ustalamy termin crio. Mam nadzieję, ze teraz już z górki pójdzie...
Jak u Ciebie? Paprotki rosną? Jakieś wieści z OA? Jaka lektura Cię teraz pochłania? Myślę o Tobie :*
MagdaM33 - witaj :* staramy się bardzo od nowa zmotywować i działać już bardziej świadomie [emoji8]
Dziewczyny ja już po nasienie lepsze nawet niż ostatnio : ) gorzej tylko bo wszystkie trzy jajca pękły. ja pier*le
Magda
Badania z zakresu imunologii i krzepliwosci krwi;-)
Nie wiem do konca po te drugie skierowanie tj do poradni zaburzen krzepliwosci krwii, ale jak lekarz tak zdecydowal, to sie slucham. Szczegolnie, ze to na nfz sie udalo;-)
Jeszcze czekam na info w sprawie por genetycznej...terminy roczne, ale zgadalam sie z kolezanka i jej sie udalo w koncu zaciazyc i chyba bedzie rezygnowac, to by sie udalo wskoczyc w pazdzierniku:-)