reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kredka - po prostu masz mega emocjonalnie stabilnego faceta :) gratulacje :) fajny chłop

Emenems moze wlasnie dlatego tak do tego podchodze ze moj m od razu ze dawca i koniec i to on nie ch ial sie bawic w biopsje i szukanie ( a wiadomo ze jak nas nie ma na miejscu to duzo trudniej) tylko od razu ze nie ma na co czekac i dawca.

Takze przepraszam jak kogos urazilam bo nie chce tu siary i nie chce zebyscie myslaly ze taka wredna jestem:-D

reklama
Beti39 - jak trzy pękły to chyba fajnie?! Mi nigdy lekarz nie mówił, czy cokolwiek pękło czy nie ... Ja wzięlabym z chęcią i trojaczki :) :* trzymam kciuki cały czas :*

Stacy - zazdroszcze takich zakupów :)) a Ty może korzystałas z którejs krakowskiej kliniki leczenia niepłodoności? Do Krk mam blisko i może mogłabys polecić jakiegoś dobrego lekarza dla mnie i męża? :)

Lumia - powiem Ci że od wczorajszego wieczora chodze tak pozytywnie naładowana ;))) nie sądziłam, że mogę otrzymać tu takie wsparcie :D strasznie Wam dziekuję <3

Mitka ja jezdze do krk i szczerze to bym Ci polecila ale... no wlasnie jest jedno ale.. lekarz wiedzac ze mam do niego 2000km i ze kazda wizyta to dodatkowo bilety itd plus ja wybralam sobie dawce z danii ktory kosztowal kupe kasy a lekarz mimo to nie kazal mi zrobic hsg! I dopiero po 2 nieudanej za mamowa dziewczyn zrobilam i bylam cala zapchana czyli dwie iui nie mialy wogole sensu. I nie wiem co zrobie przy in vitro ale chodzi mi po glowie bialystok bo w moim przypadku blad w niezrobieniu hsg kosztowal mnie kupe nerwow i kasy...

A tak wogóle chciałam wam bardzo podziękować za cudowne wsparcie,bardzo to doceniam,po tym wszystkim co przeszłam dziękuję wam wszystkim razem i każdej z osobna : )

Dziewczyny ja mam dzisiak okropny dzien, wiec tylko na chwilke.

Beti 3? Ale Ty jestes produkcja! No, no! Niech tam sie zadzieje co powinno, ale bez przesady :D kciukasyyy!!:**

Lumia tak bardzo sie ciesze, ze dzialacie:) super, super!

Stacy, ja dzisiaj tez pierwszy zakup ciazowy - koszulka z miejscem na brzuch:p tez w hm:D niestety serii mama byly tylko 2 male wieszaki! Normalnie dyskryminacja! Ponos spodnie i podpowiesz mi czy warto:) narazie biegam w starych rozciagnietych jeansach i leginsach:p ja juz mam brzuch cholera:/ wieczorem jest masakra... i.. i on mnie wkurza troche... ja to taki patyk jestem, prawie anoreksja, zero bioder itp.. cyckow mi tez ktos pozalowal.. i... i tu takie cos mi wyroslo/wyrasta.
Nie obrazicie sie, ze tu to pisze? Ja caly czas nie ogarniam, ze etap staran sie transformowal... dalej jestem z Wami.. i dziwnie jest nie jezdzic do kliniki.. paniom z recepcji dowodu juz nawet pokazywac nie musialam, bo nazwisko pamietaly.. ciagle N. pokazuje z zachwytem panie z brzuszkami ciazowymi, a przeciez moj juz tez jest widoczny... Paranoja. Zafiksowalam sie...

Aniko N potrafi zadziwic... zatkalo mnie;)
Jutro wolna niedziela:)
Nie wiedzialam, ze estrofem tak wysysa...lekarz mnie uswiadomil! I powiedzial ze bedzie jeszcze gorzej, jak dolacze duphaston i lutke.
No i tak bylo;) albo ja taki slabeusz:D

Magdo niedlugo i Ty bedziesz dzialac z badaniami:) 21 juz blisko:*

Marzen dzieciaki pewnie odkleic sie od Ciebie nie moga:)

Mitka !:*** super! Balam sie, ze nas porzucisz:)

reklama
Mitko - ja do Krk mam 100 km, niestety słyszałam same negatywne opinie. Więc od razu zrezygnowaliśmy. Najpierw byłam w Novum ze względu na dr. Wolskiego i tam miałam 4 IUI. No i tak trafiłam do bociana w Białymstoku. Kosztowało nas to wiele czasu, bo to prawie drugi koniec Polski. Ale nie żałuję i dziś jezdzilabym tam jeszcze raz. Wiele kobiet poleca bociana i dr. Mrugacza.

Do góry