reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kredka - po prostu masz mega emocjonalnie stabilnego faceta :) gratulacje :) fajny chłop

Emenems moze wlasnie dlatego tak do tego podchodze ze moj m od razu ze dawca i koniec i to on nie ch ial sie bawic w biopsje i szukanie ( a wiadomo ze jak nas nie ma na miejscu to duzo trudniej) tylko od razu ze nie ma na co czekac i dawca.

Takze przepraszam jak kogos urazilam bo nie chce tu siary i nie chce zebyscie myslaly ze taka wredna jestem:-D

reklama
Beti39 - jak trzy pękły to chyba fajnie?! Mi nigdy lekarz nie mówił, czy cokolwiek pękło czy nie ... Ja wzięlabym z chęcią i trojaczki :) :* trzymam kciuki cały czas :*

Stacy - zazdroszcze takich zakupów :)) a Ty może korzystałas z którejs krakowskiej kliniki leczenia niepłodoności? Do Krk mam blisko i może mogłabys polecić jakiegoś dobrego lekarza dla mnie i męża? :)

Lumia - powiem Ci że od wczorajszego wieczora chodze tak pozytywnie naładowana ;))) nie sądziłam, że mogę otrzymać tu takie wsparcie :D strasznie Wam dziekuję <3

Mitka ja jezdze do krk i szczerze to bym Ci polecila ale... no wlasnie jest jedno ale.. lekarz wiedzac ze mam do niego 2000km i ze kazda wizyta to dodatkowo bilety itd plus ja wybralam sobie dawce z danii ktory kosztowal kupe kasy a lekarz mimo to nie kazal mi zrobic hsg! I dopiero po 2 nieudanej za mamowa dziewczyn zrobilam i bylam cala zapchana czyli dwie iui nie mialy wogole sensu. I nie wiem co zrobie przy in vitro ale chodzi mi po glowie bialystok bo w moim przypadku blad w niezrobieniu hsg kosztowal mnie kupe nerwow i kasy...

A tak wogóle chciałam wam bardzo podziękować za cudowne wsparcie,bardzo to doceniam,po tym wszystkim co przeszłam dziękuję wam wszystkim razem i każdej z osobna : )

Dziewczyny ja mam dzisiak okropny dzien, wiec tylko na chwilke.

Beti 3? Ale Ty jestes produkcja! No, no! Niech tam sie zadzieje co powinno, ale bez przesady :D kciukasyyy!!:**

Lumia tak bardzo sie ciesze, ze dzialacie:) super, super!

Stacy, ja dzisiaj tez pierwszy zakup ciazowy - koszulka z miejscem na brzuch:p tez w hm:D niestety serii mama byly tylko 2 male wieszaki! Normalnie dyskryminacja! Ponos spodnie i podpowiesz mi czy warto:) narazie biegam w starych rozciagnietych jeansach i leginsach:p ja juz mam brzuch cholera:/ wieczorem jest masakra... i.. i on mnie wkurza troche... ja to taki patyk jestem, prawie anoreksja, zero bioder itp.. cyckow mi tez ktos pozalowal.. i... i tu takie cos mi wyroslo/wyrasta.
Nie obrazicie sie, ze tu to pisze? Ja caly czas nie ogarniam, ze etap staran sie transformowal... dalej jestem z Wami.. i dziwnie jest nie jezdzic do kliniki.. paniom z recepcji dowodu juz nawet pokazywac nie musialam, bo nazwisko pamietaly.. ciagle N. pokazuje z zachwytem panie z brzuszkami ciazowymi, a przeciez moj juz tez jest widoczny... Paranoja. Zafiksowalam sie...

Aniko N potrafi zadziwic... zatkalo mnie;)
Jutro wolna niedziela:)
Nie wiedzialam, ze estrofem tak wysysa...lekarz mnie uswiadomil! I powiedzial ze bedzie jeszcze gorzej, jak dolacze duphaston i lutke.
No i tak bylo;) albo ja taki slabeusz:D

Magdo niedlugo i Ty bedziesz dzialac z badaniami:) 21 juz blisko:*

Marzen dzieciaki pewnie odkleic sie od Ciebie nie moga:)

Mitka !:*** super! Balam sie, ze nas porzucisz:)

reklama
Mitko - ja do Krk mam 100 km, niestety słyszałam same negatywne opinie. Więc od razu zrezygnowaliśmy. Najpierw byłam w Novum ze względu na dr. Wolskiego i tam miałam 4 IUI. No i tak trafiłam do bociana w Białymstoku. Kosztowało nas to wiele czasu, bo to prawie drugi koniec Polski. Ale nie żałuję i dziś jezdzilabym tam jeszcze raz. Wiele kobiet poleca bociana i dr. Mrugacza.

Do góry