reklama
M26
Fanka BB :)
Beti trzymam kciuki. Naprawdę pędziwiatr
kamisia871
Beti mocne kciuki trzymam ;-) !!!!
Rety kobietki czytam te wszystkie wypowiedzi i tak sie zastanawiam dlaczego nas wszystkie to spotkało,że taką długą drogę musimy przechodzić aby mieć ukochane maleństwo,ale wiem,wiem nie można się poddawać i dalej walczyć (chociaż czytając Wasze historie to nie mam co narzekać).
Mitka walcz,walcz,walcz no i chyba zmiana lekarza będzie pierwszym krokiem :-) Trzymam kciuki :-)
Rety kobietki czytam te wszystkie wypowiedzi i tak sie zastanawiam dlaczego nas wszystkie to spotkało,że taką długą drogę musimy przechodzić aby mieć ukochane maleństwo,ale wiem,wiem nie można się poddawać i dalej walczyć (chociaż czytając Wasze historie to nie mam co narzekać).
Mitka walcz,walcz,walcz no i chyba zmiana lekarza będzie pierwszym krokiem :-) Trzymam kciuki :-)
kamisia871
Kamisia871 juz bardzo mnie dziewczyny zmotywowały dzięki :*
I oto chodzi :-)
Muszę się przyznać, że dzięki panującemu tu optymizmowi sama nie myślę o tym jaki będzie wynik mojej iui i w razie niepowodzenia już mam siłę na przyszły miesiąc :-)
G
gość_forum
Gość
Dziewczyny ja już po nasienie lepsze nawet niż ostatnio : ) gorzej tylko bo wszystkie trzy jajca pękły. ja pier*le
G
gość_forum
Gość
Kredko ty szalona wariatko!!!! hahaha
reklama
Podziel się: