reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Beti mocne kciuki trzymam ;-) !!!!

Rety kobietki czytam te wszystkie wypowiedzi i tak sie zastanawiam dlaczego nas wszystkie to spotkało,że taką długą drogę musimy przechodzić aby mieć ukochane maleństwo,ale wiem,wiem nie można się poddawać i dalej walczyć (chociaż czytając Wasze historie to nie mam co narzekać).

Mitka walcz,walcz,walcz no i chyba zmiana lekarza będzie pierwszym krokiem :-) Trzymam kciuki :-)

Magda nie bede tu tego roztrzasac ale na samym poczatku wkurzylo mnie srwierdzenie ze dziecko dawcy lub z oa nie bedzie nasze a potem to juz polecialo... zeby nie bylo to nie chcialam nikogo urazic!

Beti jestem z Toba myslami:-*

Beti no to bedzie sie dzialo!!! Nic sie na razie nie martw moze ten najslabszy zostanie zdominowany!! A gdyby co to bedziesz od poczatku lezec i beda trojaczki:-D

reklama
Do góry