reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kredka82 - o widzisz - tak jak myślałam, albo Warszawa, albo Białystok ...

Niebajko - chciałam Ci powiedzieć, że Ty jesteś jednym z powodów dla których mam nowy przypływ sił! Mam nadzieje, że tyle dobrego co robisz tu wróci do Ciebie podwójnie.
Mocno Cię ściskam :*

Stacy - ja do Krk też mam 100 :) ale tak jak myślałam, szkoda czasu, nerwów i pieniędzy. Więc chyba uderzę do dr Wolskiego odrazu :) a potem do Bociana jakby coś :)

reklama
Dziewczyny ja mam dzisiak okropny dzien, wiec tylko na chwilke.

Beti 3? Ale Ty jestes produkcja! No, no! Niech tam sie zadzieje co powinno, ale bez przesady :D kciukasyyy!!:**

Lumia tak bardzo sie ciesze, ze dzialacie:) super, super!

Stacy, ja dzisiaj tez pierwszy zakup ciazowy - koszulka z miejscem na brzuch:p tez w hm:D niestety serii mama byly tylko 2 male wieszaki! Normalnie dyskryminacja! Ponos spodnie i podpowiesz mi czy warto:) narazie biegam w starych rozciagnietych jeansach i leginsach:p ja juz mam brzuch cholera:/ wieczorem jest masakra... i.. i on mnie wkurza troche... ja to taki patyk jestem, prawie anoreksja, zero bioder itp.. cyckow mi tez ktos pozalowal.. i... i tu takie cos mi wyroslo/wyrasta.
Nie obrazicie sie, ze tu to pisze? Ja caly czas nie ogarniam, ze etap staran sie transformowal... dalej jestem z Wami.. i dziwnie jest nie jezdzic do kliniki.. paniom z recepcji dowodu juz nawet pokazywac nie musialam, bo nazwisko pamietaly.. ciagle N. pokazuje z zachwytem panie z brzuszkami ciazowymi, a przeciez moj juz tez jest widoczny... Paranoja. Zafiksowalam sie...

Aniko N potrafi zadziwic... zatkalo mnie;)
Jutro wolna niedziela:)
Nie wiedzialam, ze estrofem tak wysysa...lekarz mnie uswiadomil! I powiedzial ze bedzie jeszcze gorzej, jak dolacze duphaston i lutke.
No i tak bylo;) albo ja taki slabeusz:D

Magdo niedlugo i Ty bedziesz dzialac z badaniami:) 21 juz blisko:*

Marzen dzieciaki pewnie odkleic sie od Ciebie nie moga:)

Mitka !:*** super! Balam sie, ze nas porzucisz:)

Ja mam ciazowe z mama licious z Allegro ale S jest spore i kupiłam spodnie S i czekam na 9 miesiac hahaha
Tak to mam z hm z działu mama spodnie 3 pary i pare tshirtow tez rozmiary dziwne bo czasmi 34 za duze.
Ja szybko ciazowe zaczelam nosic zaraz pod koniec 3 miesiaca bo mnie juz wszystko w brzuch uciskalo :)

Marzeń, jak czytałam o chlopcach, zastanawiajacych się, który ma Ci wskoczyć na kolana, to przypomniała mi się sytuacja z ubiegłego tygodnia-robienie klasowego zdjęcia przez fotografa. Kazał mi usiąść na środku i powiedział,który koło pani? I się rzucili hehe i żałował,gdy nie byli obok. Wspomnę tylko, że to trzecia gimnazjum...:D
Ps. Moi ulubieńcy byli najblizej;)
Ps2. Celowo na te zdjęcia założyłam obcasy, co by wyższa być wśród moich chłopaków, a fotograf jak na złość kazał mi usiasc;p

Niebajko - niestety w tym sklepie co ja byłam też tylko parę wieszaków. Tak naprawdę nie było w czym wybierać. Ale ze spodni jestem zadowolona. Takie klasyczne czarne rurki. ;-)

Niebajko to musi byc cudowne jak brzuszek zaczyna byc widac:-) co do ciuchow nie wiem czy w polsce jest new look bo u nas jest i tam jest cala seria maternity i sliczne rzeczy sa

Emi mnie tez cos wydelo juz pod koniec 3, ale upaly po 35 stopni nie pozwalaly na wlozenie dzinsow. Dlatego o tym nie myslalam:) luzne krotkie spodenki, zreszta i tak wszystkie mi z tylka spadaja, wiec bylo ok. Jakas sukieneczka i przechodziłam. Teraz chlodem powialo i o jesieni/zimie pomyslalam:)
Czyli mowisz, ze hmowe spodnie ok:D no to super. Wygrzebie jeszcze jakies stare wycieruchy do oddania, to 20% rabatu dostane. Jakas taka promocje widzialam.
Ale kupowac jeans jeans, czy te elastyczne bardziej? Czy uroilo mi sie cos?

Kredko mam nowego new looka blisko domu, to zajrze! Dziekuje:*

A i to prawda z ta rozmiarowka w hm! W bluzce S plywalam !!
W necie podobno wiekszy wybor, ale w ciemno kupowac bez sensu:/

Mitka my tutaj wszystkie takie perly jestesmy;) przekonasz sie niebawem;) co jedna to fajniejsza:D

Aniko hahah - kocham te wasze szkolne opowiesci:) dobrze, ze na rece albo barana Cie uczniowie nie wzieli:D zdjęcie byloby top:p
Tylko czemu pan fotograf Twoich szpilek nie docenil?

reklama
Mam czarne rurki z hm i sa mega mieciusie :) nam zwykle jeansy i chinosy do pracy - kazde z pasem ciążowym wiec mega wygodne! Chyba po ciazy bede nosic hahaha
Wygladaja jak normalne :) jeden minus - cena... 120 zeta :/

Do góry