reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
kredka mechanik całkiem nieszpetny:-)

anika dziecko = wiadomo dziecko , które niedługo będzie rosło w tobie, czosnek = wampiry, diabły, ty obierasz nad wózkiem, znaczy się dziecko będzie bardzo grzeczne :-)

lumia
wyślę Ci priva

marzen :-D

reklama
Marzen, no to dzień sukcesu;)
Lumia, jesteś niesamowicie waleczna babka! Bardzo Ci kibicuję i wiem, że doczekasz sie swego Cudu! Dobrze, że drazysz temat immunologii, to dobry trop!
Kredka, podoba mi się Twoją interpretacja;)

Aniko a jak u Ciebie przygotowania do 1 września ?
Ja już powiedzmy ze wszystko mam zapięte na ostatni guzik ;)
Lumia pamiętaj " dopóki walczysz jesteś zwycięzcą " :*

Marzen, wczoraj miałam egzaminy poprawkowe, dzisiaj radę. W poniedziałek odbieram mianowanie, a we wtorek rozpoczęcie :) przygotowana jakos specjalnie nie jestem, poki co sprzatanie po mieszkanie pochłania mnie bez konca :/

Magda
:-*

Anika, Marzen
Od jakiegos czasu moje motto zyciowe brzmi "co mnie nie zabije, to mnie wzmocni" ;-) I jak narazie sie sprawdza...;-)
Jestem mega uparta i latwo nie daje za wygrana;-)

Zuzik
Anika ma racje:-)kalendarz pierwsza klasa. Mam nadzieje, ze i moj wpis szybko sie tam znajdzie;-)

Wariuje od tego czekania... dziś mialam radę i koleżanka, która zaczyna staz na kolejny stopien chciala ode mnie plan.ale jak to skomentowała "nie wiem, czy zaczynać, bo za chwilę może dziecko się pojawi...". A ze jest młoda mężatka, to już się zacznę przygotowywać na te nowinę.. I żeby nie było, ze zazdroszczę. Ale kto powie i pomyśli ma. A ja nadal w tym samym miejscu...:(

Lumio - może właśnie to jest dobry kierunek, zrob wszystkie badania a znajdziesz powód swoich nie powodzen.

Aniko - nie jest powiedziane że zaraz będzie mieć dziecko. Ja tez myślałam że zaraz się pojawi, przecież nic z nami nie jest. Niestety życie zweryfikowalo, trzeba było nabrać pokory i chtba nauczyć się cierpliwości. I nie stoisz w tym samym miejscu, popatrz ile kazda z nas zrobiła? Jesteś bardzo blisko swojego szczęścia a ja wierzę że będzie dobrze ;-)

Magda, wrozysZ mi grzeczne dziecię? ;)
Twoja @ sie pojawiła? Co pokazuje mikroskop?

Zuzik, BardO ładnie prowadzisz kalendarz:)

@ nie pojawiła się dziś 31 dc wychodzi na to , że to faktycznie była owu skoro już tyle się przesunął. mikroskop wskazuje na okres niepłodny. czekam. brzuch lekko pobolewa momentami. umęczona jestem leżę z kawką w dłoni. obejrzę sobie powtórkę czasu honoru, a później może się wezmę za coś, ale niewykluczone że będzie to tylko książka;-)

reklama
Do góry