reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Zachęcam do wpisywania się i kopiowania
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

SIERPIEŃ

29 - anika11 -
info z kliniki o zapłodnionych komóreczkach
30 -
31 -

WRZESIEŃ

1 - Stacy -
wizyta u gina
2 - Emenems -
usg połówkowe w Polsce
3 - Zuzik -
wizyta u gina
3 - Niebajka -
wizyta u gina
4 -
5 -
6 -
7 -
8 -
9 - Kredka -
konsultacje przed invitro
10 -
itd...

Ostatnia edycja:
Aniko, cudowna wiadomość. Teraz musi być juz wszystko dobrze :) Mocno ściskam kciuki &&&&

Kredko, Ciebie pierwszą wpisałam do naszego kalendarza. I niech Twoje ciary dobrze Ci wróżą ;-)

Trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze :D My myślimy o inseminacji w przyszłym roku jeśli obecne leczenie nic nie przyniesie. Niedawno włączyłam do diety suplement inofem i mam nadzieję, że wyniki się po nim poprawią. Mam okropne pcos, nieodczynność i torbiel. Muszę to wszystko wyleczyc.

Ale spam abuuuuuuuuuu !!!!!!!!!
Napisala 4 posty i we wszystkich nazwe leku!
SPAMOWI MOWIMY PRECZ!!!

Jednym slowem to cos co reklamuje to musi byc niezly kit skoro w desperacji i szukaniu darmowej reklamy zalozyla sobie tu konto i wtraca sie na forum niby ze ma problem... na watkach z invitro to samo. I jeszcze pisze historie ze ma problem.. normalnie tak sie zirytowalam ze ludzie nieswiadomi tego co znaczy nieplodnosc i jaki to jest wielki problem dla ludzi ktorych to dotyka w taki sposob sie zachowuja.

Ostatnia edycja:
Kredka buczę razem z tobą abuuuuu...

wpienia mnie takie chamskie reklamowanie! zero taktu!

aniko to co się wydarzy to telefon, że piękne eskimoski czekają na ciebie, na was :-)

dziewczyny ale miałam sen nie wiem czy dacie wiarę:
śniło mi się, że spotkałam mojego mechanika samochodowego (nie widziałam człowieka jakiś rok żeby było jasne;-)) i nawiązaliśmy romans i on powiedział że chce być tylko ze mną, a ja powiedziałam, że ok ale żeby miał świadomość, że ja nie mogę mieć dzieci, a on powiedział, że spoko on ma znajomości to sobie adoptujemy:szok:

a w rzeczywistości jest tak, że ten człowiek i jego żona nie mogą mieć własnych dzieci i mają dwoje adoptowanych:-D:szok::eek: jakieś interpretacje?? poza tymi że a) jestem pieprznięta b)zwariowałam c) mam nadzieję, że jak powiedzieli w OAO, że zadzwonią we wrześniu to ja łudzę się że już pierwszego

a tak poza tym to, nadal nie mam @ brzuch boli mnie jak w trakcie owu, a na mikroskopie znowu paprotki, malutkie ale przez ostatnie dni nie było nic. obserwuję nadal. zobaczymy:sorry:

Magda, co za sen :D odpowiedz d) fantazja to Twoje drugie imię;)
A poważnie to myślę, ze tak mieli my te tematy w naszych głowach, ze wszystko fiksuje i nawet sny w jakims stopniu odzwierciedlają nasze pragnienia ( oczywiście o dziecku, nie o mechaniku :D)

Magda, co za sen :D odpowiedz d) fantazja to Twoje drugie imię;)
A poważnie to myślę, ze tak mieli my te tematy w naszych głowach, ze wszystko fiksuje i nawet sny w jakims stopniu odzwierciedlają nasze pragnienia ( oczywiście o dziecku, nie o mechaniku :D)

haha Lubię to !

100 % racji, fantazja to moje drugie imię. mój mąż bardzo często zadaje mi pytanie: "sama to wymyśliłaś?" ja odpowiadam: przed chwilą, a on:"niesamowite":-D

Dziewczyny powracam:tak:

Łzy już przelane wszystkie. Teraz jest ogromna determinacja!

Trochę analizowalam i imunologia idzie jak nic na pierwszyszy strzał! Cos musi byc nie tak. Moja intuicja mi to podpowiada!
WALCZYMY DALEJ!

Dziękuje Wam jeszcze raz za kazde dobre słowo płynące w moim kierunku!!!!

Boże co za zrządzenie losu to było! ten sam lekarz w zupelnie innym miejscu i ta sama diagnoza. Co ja przeżyłam jak go zobaczyłam. Rece mi opadły i nadzieja wtedy umarła ....

Aniko
Zaciskam kciuki za Twoich czterech wojowników:-)

Kredko
Nawet nie przyczaiłam,że to spam....ale szczerze powiedziawszy ja akurat wierzę w moc inofemu....dlaczego?
Wiem, że to mógł byc przypadek ale własnie w tym cyklu, w którym sie udało piłam inofem + castagnusa brałam.
Własnie wróciłam do tego zestawu....

Zaciskam kciuki za każdy termin z kalendarza:)&&&&&&&&&

reklama
Lumia świetnie że jesteś i że działacie dalej. bardzo ci kibicuję:-) rób badania. życzę ci żebyś szybko odkryła co nie gra:-)

co do spamu, wywołałaś kredkę, ale ja też się wypowiem.
mi np nie chodziło o to że ktoś poleca inofem, tylko sposób w jaki ta osoba to zrobiła. przeleciała po forum jak burza napaćkała tu i tam i na dodatek udaje że wie co my czujemy, bo ma tak samo.

Do góry