reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Zachęcam do wpisywania się i kopiowania
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

SIERPIEŃ

29 - anika11 -
info z kliniki o zapłodnionych komóreczkach
30 -
31 -

WRZESIEŃ

1 - Stacy -
wizyta u gina
2 - Emenems -
usg połówkowe w Polsce
3 - Zuzik -
wizyta u gina
3 - Niebajka -
wizyta u gina
4 -
5 -
6 -
7 -
8 -
9 - Kredka -
konsultacje przed invitro
10 -
itd...

Ostatnia edycja:
Aniko, cudowna wiadomość. Teraz musi być juz wszystko dobrze :) Mocno ściskam kciuki &&&&

Kredko, Ciebie pierwszą wpisałam do naszego kalendarza. I niech Twoje ciary dobrze Ci wróżą ;-)

Trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze :D My myślimy o inseminacji w przyszłym roku jeśli obecne leczenie nic nie przyniesie. Niedawno włączyłam do diety suplement inofem i mam nadzieję, że wyniki się po nim poprawią. Mam okropne pcos, nieodczynność i torbiel. Muszę to wszystko wyleczyc.

Ale spam abuuuuuuuuuu !!!!!!!!!
Napisala 4 posty i we wszystkich nazwe leku!
SPAMOWI MOWIMY PRECZ!!!

Jednym slowem to cos co reklamuje to musi byc niezly kit skoro w desperacji i szukaniu darmowej reklamy zalozyla sobie tu konto i wtraca sie na forum niby ze ma problem... na watkach z invitro to samo. I jeszcze pisze historie ze ma problem.. normalnie tak sie zirytowalam ze ludzie nieswiadomi tego co znaczy nieplodnosc i jaki to jest wielki problem dla ludzi ktorych to dotyka w taki sposob sie zachowuja.

Ostatnia edycja:
Kredka buczę razem z tobą abuuuuu...

wpienia mnie takie chamskie reklamowanie! zero taktu!

aniko to co się wydarzy to telefon, że piękne eskimoski czekają na ciebie, na was :-)

dziewczyny ale miałam sen nie wiem czy dacie wiarę:
śniło mi się, że spotkałam mojego mechanika samochodowego (nie widziałam człowieka jakiś rok żeby było jasne;-)) i nawiązaliśmy romans i on powiedział że chce być tylko ze mną, a ja powiedziałam, że ok ale żeby miał świadomość, że ja nie mogę mieć dzieci, a on powiedział, że spoko on ma znajomości to sobie adoptujemy:szok:

a w rzeczywistości jest tak, że ten człowiek i jego żona nie mogą mieć własnych dzieci i mają dwoje adoptowanych:-D:szok::eek: jakieś interpretacje?? poza tymi że a) jestem pieprznięta b)zwariowałam c) mam nadzieję, że jak powiedzieli w OAO, że zadzwonią we wrześniu to ja łudzę się że już pierwszego

a tak poza tym to, nadal nie mam @ brzuch boli mnie jak w trakcie owu, a na mikroskopie znowu paprotki, malutkie ale przez ostatnie dni nie było nic. obserwuję nadal. zobaczymy:sorry:

Magda, co za sen :D odpowiedz d) fantazja to Twoje drugie imię;)
A poważnie to myślę, ze tak mieli my te tematy w naszych głowach, ze wszystko fiksuje i nawet sny w jakims stopniu odzwierciedlają nasze pragnienia ( oczywiście o dziecku, nie o mechaniku :D)

Magda, co za sen :D odpowiedz d) fantazja to Twoje drugie imię;)
A poważnie to myślę, ze tak mieli my te tematy w naszych głowach, ze wszystko fiksuje i nawet sny w jakims stopniu odzwierciedlają nasze pragnienia ( oczywiście o dziecku, nie o mechaniku :D)

haha Lubię to !

100 % racji, fantazja to moje drugie imię. mój mąż bardzo często zadaje mi pytanie: "sama to wymyśliłaś?" ja odpowiadam: przed chwilą, a on:"niesamowite":-D

Dziewczyny powracam:tak:

Łzy już przelane wszystkie. Teraz jest ogromna determinacja!

Trochę analizowalam i imunologia idzie jak nic na pierwszyszy strzał! Cos musi byc nie tak. Moja intuicja mi to podpowiada!
WALCZYMY DALEJ!

Dziękuje Wam jeszcze raz za kazde dobre słowo płynące w moim kierunku!!!!

Boże co za zrządzenie losu to było! ten sam lekarz w zupelnie innym miejscu i ta sama diagnoza. Co ja przeżyłam jak go zobaczyłam. Rece mi opadły i nadzieja wtedy umarła ....

Aniko
Zaciskam kciuki za Twoich czterech wojowników:-)

Kredko
Nawet nie przyczaiłam,że to spam....ale szczerze powiedziawszy ja akurat wierzę w moc inofemu....dlaczego?
Wiem, że to mógł byc przypadek ale własnie w tym cyklu, w którym sie udało piłam inofem + castagnusa brałam.
Własnie wróciłam do tego zestawu....

Zaciskam kciuki za każdy termin z kalendarza:)&&&&&&&&&

reklama
Lumia świetnie że jesteś i że działacie dalej. bardzo ci kibicuję:-) rób badania. życzę ci żebyś szybko odkryła co nie gra:-)

co do spamu, wywołałaś kredkę, ale ja też się wypowiem.
mi np nie chodziło o to że ktoś poleca inofem, tylko sposób w jaki ta osoba to zrobiła. przeleciała po forum jak burza napaćkała tu i tam i na dodatek udaje że wie co my czujemy, bo ma tak samo.

Do góry