reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
BETI ja mam tylko forum na telefonie na kompie tego nawet nir umiem ogarnac bo zawsze w aplikacji a tu nie da sie wstawic :/
Ja mam 20/21 tydzien zalezy jak liczone :)

Wszystko super tylko łożysko zatyka kanał rodny poki co. S sobote lece do polski tam tez skocze do gina :) moze e koncu ktos mi wage sprawdzi dziecka i czy prawidłowa bo tu nie sprawdzają

reklama
U mnie polowa 13 tyg...:| nie ogarniam calkiem..:/

Jestem po pappa i wolnej becie, wszystko ok, jedynie to serduszko, co krew sie cofa..ale mam nadzieje, ze sie samo naprawi po drodze:)

Jak dotre do kompa to moze wrzucę suwaka:)

Witajcie Kochane!
Podczytuję Was regularnie, razem z Wami dzielę radości i smutki.
Wspominałyście o kalendarzu, jestem za aktualizacją. I może dzisiaj go zapoczątkuję, a potem znajdzie się jakiś systematyczny ochotnik. Na początku będę potrzebować Waszej pomocy, bo straciłam rachubę co, kto, kiedy. Zachęcam do wpisywania się i kopiowania :-)

SIERPIEŃ

26 -
27 - anika11 - info z kliniki o zapłodnionych jajeczkach
28 -
29 -
30 -
31 -

WRZESIEŃ

1 -
2 - Emenems - usg połówkowe w Polsce
3 - Zuzik - wizyta kontrolna u gina
3 - Niebajka - wizyta u gina
4 -
5 -
6 -
7 -
8 -
9 - Kredka - konsultacje przed invitro
10 -
itd...

Ostatnia edycja:
Witajcie Kochane!
Podczytuję Was regularnie, razem z Wami dzielę radości i smutki.
Wspominałyście o kalendarzu, jestem za aktualizacją. I może dzisiaj go zapoczątkuję, a potem znajdzie się jakiś systematyczny ochotnik. Na początku będę potrzebować Waszej pomocy, bo straciłam rachubę co, kto, kiedy. Zachęcam do wpisywania się i kopiowania :-)

SIERPIEŃ

26 -
27 -
28 -
29 -
30 -
31 -

WRZESIEŃ

1 -
2 -
3 -
4 -
5 -
6 -
7 -
8 -
10 -
itd...

Prosze 02.09 polowkowe w Polsce :)

Zachęcam do wpisywania się i kopiowania :biggrin2:

SIERPIEŃ

26 -
27 - anika11 - info z kliniki o zapłodnionych jajeczkach
28 -
29 -
30 -
31 -

WRZESIEŃ

1 -
2 - Emenems - usg połówkowe w Polsce
3 - Zuzik - wizyta kontrolna u gina
3 - Niebajka - wizyta u gina
4 -
5 -
6 -
7 -
8 -
10 -
itd...

ja jak dostanę teraz @ to się też dopiszę,ale nie wiem kiedy dostanę :szok: bo w sumie już od zeszłej miesiączki ciągle plamię :szok: więc wielka nie wiadoma :tak:

reklama
Do góry