reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
BETI ja mam tylko forum na telefonie na kompie tego nawet nir umiem ogarnac bo zawsze w aplikacji a tu nie da sie wstawic :/
Ja mam 20/21 tydzien zalezy jak liczone :)

Wszystko super tylko łożysko zatyka kanał rodny poki co. S sobote lece do polski tam tez skocze do gina :) moze e koncu ktos mi wage sprawdzi dziecka i czy prawidłowa bo tu nie sprawdzają

reklama
U mnie polowa 13 tyg...:| nie ogarniam calkiem..:/

Jestem po pappa i wolnej becie, wszystko ok, jedynie to serduszko, co krew sie cofa..ale mam nadzieje, ze sie samo naprawi po drodze:)

Jak dotre do kompa to moze wrzucę suwaka:)

Witajcie Kochane!
Podczytuję Was regularnie, razem z Wami dzielę radości i smutki.
Wspominałyście o kalendarzu, jestem za aktualizacją. I może dzisiaj go zapoczątkuję, a potem znajdzie się jakiś systematyczny ochotnik. Na początku będę potrzebować Waszej pomocy, bo straciłam rachubę co, kto, kiedy. Zachęcam do wpisywania się i kopiowania :-)

SIERPIEŃ

26 -
27 - anika11 - info z kliniki o zapłodnionych jajeczkach
28 -
29 -
30 -
31 -

WRZESIEŃ

1 -
2 - Emenems - usg połówkowe w Polsce
3 - Zuzik - wizyta kontrolna u gina
3 - Niebajka - wizyta u gina
4 -
5 -
6 -
7 -
8 -
9 - Kredka - konsultacje przed invitro
10 -
itd...

Ostatnia edycja:
Witajcie Kochane!
Podczytuję Was regularnie, razem z Wami dzielę radości i smutki.
Wspominałyście o kalendarzu, jestem za aktualizacją. I może dzisiaj go zapoczątkuję, a potem znajdzie się jakiś systematyczny ochotnik. Na początku będę potrzebować Waszej pomocy, bo straciłam rachubę co, kto, kiedy. Zachęcam do wpisywania się i kopiowania :-)

SIERPIEŃ

26 -
27 -
28 -
29 -
30 -
31 -

WRZESIEŃ

1 -
2 -
3 -
4 -
5 -
6 -
7 -
8 -
10 -
itd...

Prosze 02.09 polowkowe w Polsce :)

Zachęcam do wpisywania się i kopiowania :biggrin2:

SIERPIEŃ

26 -
27 - anika11 - info z kliniki o zapłodnionych jajeczkach
28 -
29 -
30 -
31 -

WRZESIEŃ

1 -
2 - Emenems - usg połówkowe w Polsce
3 - Zuzik - wizyta kontrolna u gina
3 - Niebajka - wizyta u gina
4 -
5 -
6 -
7 -
8 -
10 -
itd...

ja jak dostanę teraz @ to się też dopiszę,ale nie wiem kiedy dostanę :szok: bo w sumie już od zeszłej miesiączki ciągle plamię :szok: więc wielka nie wiadoma :tak:

reklama
Do góry