reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Zuzik musze Ci powiedziec ze jak przeczytalam w Twoim kalendarzu:
Kredka - konsultacje przed invitro to mnie ciary przeszly i chyba pierwszy raz dotarlo do mnie ze przeszlam na druga strone mocy:-D

ponieważ pa dam, pa dam... nie napiszę za wiele. tyle że pozdrawiam, mam nadzieję że też macie takie piękne słoneczko za oknem:-)

Lumia tulę mocno

aniko a nie mówiłam, że już jutro czwartek??:-D nie mogę się doczekać

buziaki:-)

a jednak coś napiszę, że dziś powinnam dostać @ brzuch mnie delikatnie pobolewa, ale nic nie wskazuje na jej przyjście. ciekawe ile się przedłuży ten cykl i czy to co było to była owu

Ostatnia edycja:
Magda tez jestem ciekawa kiedy @ dostaniesz i czy faktycznie tak pozno owu byla.
I ja tez padam bo od dzisiaj zapisalam sie na fitnes i bawet karnet na 6tyg kupilam:-D zeby miec motywacje:-)

Aniko - zajrzałam tu przed chwilą i widzę, że u Ciebie same dobre wieści :-D Tak więc od tej chwili trzymamy razem z maluchami kciuki z całych sił &&&&&&&&&&

Nie odzywam się, bo ledwo się wyrabiam, ale postaram się wkrótce coś więcej napisać. Na pewno będę teraz tu częściej zaglądać.

Życzę powodzenia Wam wszystkim.

Luize, jak miło, że zajrzałas!! o, jak taka ekipa trzyma kciuki kciuki, to musi byyc dobrze :*

Magdo :* tez się poplakałam. wiesz, z wielka rezerwą do tego podchodzę.. jeszcze wiele moze się zdarzyc do soboty.

reklama
Kredko - nie szalej za bardzo :-) :-)

Aniko - nic sie nie zdarzy do soboty! Wszystko będzie ok ;-)

Jeżeli któraś prowadzi kalendarz można mnie wpisać na 01.09 wizyta u ginekologa

Do góry