reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kochane to ja też dorzucę niusa!!!!!!!

JESTEM W CIĄŻY:szok:
Stał się cud, ale tak strasznie się boje....

We wtorek na wizycie gin coś mruczał pod nosem ,że endo jakieś grube....ale szybko uciąłm rozmowę i poprosiłam o ustalenie planu działania na kolejny cykl:) co też uczynił, tylko porpsił,że jak w piątek nie dostanę @ to zrobić bete....
Nic nie czułam, no w sumie poza troszkę silniejszym uczuciem "przyjścia @, ale w piątek cisza. Zrobłam więc pod wieczór bete i wyszła 132!
Nie wierzę !przecież tyle teraz stresu miałam (począwszy od obrony, na ostatnich problemach zakończywszy) !

Ale strasznie się boje! Czy ten cud będzie trwać:-(

Nie pisałam bo byliśmy własnie w trasie na grila no i padła mi kom. Teraz wróciliśmy i pierwsze co siadłam do kompa.

Mail pewnie kupy dupy się nuie trzyma ale mam kocioł w głowie...tysiąc myśli na sekunde:baffled:

Dziewczyny jak jest z tą betą czy mogę zrobić po 3 dniach ? sprawdzić przyrost? Bo labo w niedziele zamknięte
Nie wierzę....:eek:

sory ,że tylko o sobie .....

A!

EMemems
Gratuluje Babki;-)

Hahahahaahahha zajebiscie :D

No ten stres sie nie konczy ....:)

reklama
Aniko,
W sumie to jest jedno tylko w szpitalu, w ktorym tesciowa pracuje:p
I minus jest taki, ze nie mam dostepu w internecie Do wynikow-mimo, ze to tez diagnostyka.
Chce zrobic w tym samym;-)
Nic pojade tam jutro.

Ememems
Wiem, wiem. Tylko fakt, ze juz jedna ciaze stracilam , poteguje strach:-(

Nie wierze....OMG!

Aniko,
W sumie to jest jedno tylko w szpitalu, w ktorym tesciowa pracuje:p
I minus jest taki, ze nie mam dostepu w internecie Do wynikow-mimo, ze to tez diagnostyka.
Chce zrobic w tym samym;-)
Nic pojade tam jutro.

Ememems
Wiem, wiem. Tylko fakt, ze juz jedna ciaze stracilam , poteguje strach:-(

Nie wierze....OMG!

To tez znam - do 14 tygodnia była sraczka dzien w dzien ... Ale dałam rade :) teraz to moja położna ma gorąca linie ze mna bo dzwonie do mnie o kazda *******e :D

Lumia - jak dobrze czytac takie rzeczy. Z calego serca Ci gratuluje. Nie namy sie osobiscie, a ciesze sie Twoim szczesciem. ;-) Dbaj o siebie i maluszka. Czyli kwietniowka? ;-)

Lumia powiem Ci szczerze, ze myslalam o Tobie i Twoich stresach... i ze czasem w takich najmniej spodziewanych momentach cos zaskakuje:))) no i kolejny raz sie to potwierdza!!! jak glupia szczerzylam sie do telefonu czytajac Twojego posta, posrod znajomych :D tak bardzo sie ciesze!!! Wielkie, wielkie gratki i kciuki za przyrosty:))
I zn o wu to powiem: wakacje, to dobry czas:)

Czyli powtorka bety jutro?

reklama
Dzieki (Tak po cichu)Dziewczynki;-)

Stacy
Powiem szczerze, ze jeszcze dla mnie nie czas na okreslenie terminu;-) w tej chwili zaskoczenie i strach dominuja moj umysl;-)

Niebajko
No totalne zaskoczenie. W tym cyklu, po tych wszystlich zdarzeniach, nawet przez mysl mi nie przeszlo, ze taki moze byc scenariusz:-)
Juz caly plan dzialania na nastepny cykl przygotowalam...

Z beta to juz zglupialam. Dzwonilam do mojego gin i powiedzial zebym na razie nie robila powtorki, tylko mam we wtorek do niego przyjsc i wtedy powie wszystko co i jak...
Co Wy na to?bo zglupialam...

I zadam jeszcze jedno, techniczne pytanie:p czy moge uzyc kremu do depilacji? Bo tylko tego uzywam do bikini i gotnej partii nog:p

Do góry