reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Lumia gin oklamuje Cię. Wystarczy 6 stymulowanych cykli, nie muszą to być iui. Poszukaj strony rządowej o ivf - tam łatwo zostały opisane warunki. Z tel niestety nie wkleję linka

Pozdrawiam dziewczyny :) trzymajcie się wody w te upały - choćby tej w butelce ;)

reklama
aniko - pamiętam jak my remontowaliśmy łazienkę, jeden sajgon. Ale później jak już jest efekt końcowy to nie chce się wychodzić. :tak:

Ja byłam dzisiaj u lekarza, pisałam na inf, że nagle piersi przestały mnie boleć co mnie zmartwiło. Piersi powoli wracają do siebie, lekarz kazał się nie martwić, że wszystko jest w porządku i mam przyjść normalnie na 18 na wizytę. Niestety jeszcze nie słyszałam serduszka. :-(

Cześć Dziewczyny :) dawno mnie nie było ale miałam problemy z internetem. Wszystko juz przeczytałam i jestem na bieżąco. W czwartek byłam u swojego gin i kazał mi zrobić znowu morfologie i przepływ krwi, owulacja była bardzo ładna z lewego jajnika bo było ciałko żółte (tez powiedział ze bardzo ładne heh), dostałam duphaston na plamienia i mam go brać do dzisiaj i mam teraz znowu problem, bo wzięłam dzisiaj ta tabl i pod wieczór zobaczyłam ze brudze na brązowo jak w poprzednim cyklu ;/ może okres szybciej dostane.. Ale się rozpisałam ;)

Kredka to juz bedzie jego 3 biopsja :) wczesniej przy rozpoznaniu mial robione badanie to chodzilo o przysadke mozgowa ale nie wiem jak sie to badanie nazywa :) mial wysoki wynik ktory praktycznie nam nie dawal szans ze cos w nim znajda :( ale jedna byly :) a przed zabiegiem musial zrobic hcv, hiv i cos jeszcze :) ale dokladnie bede wszyatko wiedziec we wrzesniu bo jeszcze praca mojego nas trzyma :) a Wy kiedy planujecie ???

reklama
Dziewczynki i rozumiem, ze rok udokumentowanych staran?!
A jaki jest przyblizony okres oczekiwania na ivf rzadowe?

Ojjjj widze, ze upal daje sie we znaki;-)jakos takos:p tu spokojniej;-)

Do góry