reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny nie jestem w stanie Was nadrobić, sorry :sorry: Junior i sezon zajmują mi cały cenny czas.

MagdaM mamy chyba tą samą mutację, brałam na to prewenit intensiv i kwas foliowy 5 mg. Co do encortonu to u mnie obniżył komórki nk dopiero po 2 miesiącach stosowania więc takie branie kilka dni przed transferem może nic nie dać.

Czy Pole się odzywała?

reklama
ojej, jaka tu cisza! chyba wszytskim upał daje mocno w kość :/ a ten tydzień nie ma byc lżejszy, jeśli chodzi o temperaturę :/ byle do jesieni ;)

Witajcie dziewczyny! Dawno mnie nie było, ale uwierzcie, że włączenie komputera było ostatnią rzeczą o jakiej myślałam... Ostatni tydzień spędziłam między łóżkiem a toaletą, więc liczę na zrozumienie ;-)
Póki co od wczoraj trochę odpuściło. Oby na zawsze ;-)
Zabieram się za nadrabianie zaległości

reklama
Do góry