reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Kredka nie wiem czy to u mnie tak minie bo w rodzinie wszyscy maja, tata,mama i brat także może mnie dopadła paskuda :)

Beti kochana długo myślałam o Tobie, milo Cie widzieć,jak się czujesz? Z maluszkami jak na razie wszystko dobrze ale mama się sypie :)19 mam polowkowe i wtedy pewnie coś więcej będzie wiadomo. Odliczam dzień za dniem do porodu i cały czas się boje czy wszystko będzie Oki.

Kredka nie wiem czy to u mnie tak minie bo w rodzinie wszyscy maja, tata,mama i brat także może mnie dopadła paskuda :)

Beti kochana długo myślałam o Tobie, milo Cie widzieć,jak się czujesz? Z maluszkami jak na razie wszystko dobrze ale mama się sypie :)19 mam polowkowe i wtedy pewnie coś więcej będzie wiadomo. Odliczam dzień za dniem do porodu i cały czas się boje czy wszystko będzie Oki.

Enni ja mam 14 polowkowe :) mam nadzieje sie dowiedziec płci :)

To pilnuj diety koniecznie !! Ktos ci pomaga z dieta czy sama próbujesz ??

Magda w sumie madre posunięcie z tymi mutacjami..
A czy gdyby nk byly wysokie to encorton nie powinien pomoc? Ty go bralas (z tego co pamietam) dosyc duzo, ale tylko w trakcie podejscia, czy tez jakiś okres czasu przed?
Kasik chyba jadla go chyba pare miesiecy, co nie?

Mthfr badają na wszystkie mutacje? Czy np tylko te 2 "najwazniejsze"? c677t i a1298c ? Jak to wyglada kosztowo?
Czy witaminy nie powinny Ci wyjsc ponizej normy gdyby cos bylo nie tak?

tak jak piszesz Kasik brała długi czas, a ja brałam dawki wysokie ale w sumie przyjęłam tylko 30? tabletek? chyba tak. i właśnie krótko przed transferem. jeszcze się nie zorientowałam w mutacjach, więc muszę dokładnie poczytać, co badają i za co odpowiadają:-) jakie witaminy?
Chyba mnie myslami przyciagnalyscie;-)

Melduje sie w swiecie zywych;-) to byl straszny czas, z perspektywy, wydaje mi sie, ze to byl jakis zly sen...Wasze pozytywne mysli jednak zdzialaly cuda:-):-*:-*:-*:-*

o kurcze to się działo u Ciebie. dobrze, że już dobrze. a jak sprawy starań mają się u Was? dobrze, że jesteś Lumia:-)

Magda, cieszę się, ze razem z M przeprowadziliscie taką rozmowę - otwarcie mówicie o swoich oczekiwaniach i potrzebach - dojrzały ten Wasz zwiazek :)

dojrzały :-) mam nadzieję, że tak jest. bo my nie siadamy nie patrzymy sobie w oczy i nie wałkujemy tematu przez godziny. tylko tak rzucamy coś w locie "wiesz pomyślałem sobie moze by?...", a ja "może" przemyśliwuję i wracamy do tematu, i tak w drugą stronę. ale chyba nam to obojgu pasuje bo się nie skarżymy.
w temacie to mama wczoraj zapytała ile się na dziecko czeka powiedziałam że 2 lata na malutkie, a mama na to no tak bo chce każdy dziecko od malutkiego wychowywać jak swoje. nie miałam odwagi i nie powiedziałam jej że decyzja jest na starsze dziecko a nawet dzieci. myślę, że na to przyjdzie czas. później.

plamienie. rozumiem. ja miałam troszkę inny system to nie wiedziałam czy to normalne. ale jak tak to ok:-)

a co do książek - ja włąśnie pochłaniam serię Camilli Lackberg - własnie zaczynam kolejny tom :) łaczę się zatem w przyjemnosciach czytelniczych :)

A ja koncze ostatnia czesc millenium:-) i zastanawiam sie wlasnie co nastepne:-)???

Magda wiesz jak to mowia ze nigdy nic nie wiadomo:-) a ja mysle ze zaadoptujecie dziecko i zajdziesz w ciaze:-) mam nadzieje ze kiedys to wspomnisz :-D

Camilla super. Kredko jak masz możliwosć to polecam. jak nie to polecam książki Diane Chamberlain. ganialne. bo na kolejną częś milenium trzeba poczekać jeszcze jakieć trzy tygodnie?
a słowa Twoje chętnie wspomnę:-) nie ukrywam

u nas wszytsko ok. pogoda upalna, ale w końcu lato. w cieniu mamy 37 stopni. źle znoszę te upały. mam nadzieję, że Wy lepiej...

udanego dnia:-)

Magda - niestety ja wcale nie znoszę lepiej upałów, jeszcze dziś mam wesele sąsiadów i sala nie jest klimatyzowana:angry: będzie tragedia, ja się chyba wykończę. Od rana mnie muli i jest mi nie dobrze.

Kredko
Ttak bylam gwiazda tv;-)

Magda
:-*
Co do staranek byly naturals;-) ale przy tej dawce stresu i nerwow nie ma na co liczyc....
Natomiast coraz bardziej zastanaeoam sie nad sensem kolejnej iui....mialam 3. Musimy sie zastanowic....
Musze tez z lekarzem pogadac bo cos mowil rzadowej ivf jezeli podejde 6 razy do iui?!?hmmm
Powiem szczerze, ze jeszcze nie orientowalam sie jakie to koszta....

Stacy
Wspolczuje ...matko bez klimy...!!!

Enni
To pewnie Dziewczynka, jak taka wstydliwa Dzidzia;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry