reklama
enni
Fanka BB :)
Kredka nie wiem czy to u mnie tak minie bo w rodzinie wszyscy maja, tata,mama i brat także może mnie dopadła paskuda
Beti kochana długo myślałam o Tobie, milo Cie widzieć,jak się czujesz? Z maluszkami jak na razie wszystko dobrze ale mama się sypie 19 mam polowkowe i wtedy pewnie coś więcej będzie wiadomo. Odliczam dzień za dniem do porodu i cały czas się boje czy wszystko będzie Oki.
Beti kochana długo myślałam o Tobie, milo Cie widzieć,jak się czujesz? Z maluszkami jak na razie wszystko dobrze ale mama się sypie 19 mam polowkowe i wtedy pewnie coś więcej będzie wiadomo. Odliczam dzień za dniem do porodu i cały czas się boje czy wszystko będzie Oki.
Kredka nie wiem czy to u mnie tak minie bo w rodzinie wszyscy maja, tata,mama i brat także może mnie dopadła paskuda
Enni ja mam 14 polowkowe mam nadzieje sie dowiedziec płci
To pilnuj diety koniecznie !! Ktos ci pomaga z dieta czy sama próbujesz ??
stacy
enni - cieszę się, że u Ciebie wszystko w porządku może będziesz miała chłopca i dziewczynkę? Uważaj na siebie i pilnuj diety.
enni
Emenems,Stacy z ta dieta mam ciężko nikt mi nie pomaga jestem zagubiona w tym wszystkim mam problem zeta dieta siedzę nad tymi kartkami i dudlam
MagdaM33
Magda w sumie madre posunięcie z tymi mutacjami..
A czy gdyby nk byly wysokie to encorton nie powinien pomoc? Ty go bralas (z tego co pamietam) dosyc duzo, ale tylko w trakcie podejscia, czy tez jakiś okres czasu przed?
Kasik chyba jadla go chyba pare miesiecy, co nie?
Mthfr badają na wszystkie mutacje? Czy np tylko te 2 "najwazniejsze"? c677t i a1298c ? Jak to wyglada kosztowo?
Czy witaminy nie powinny Ci wyjsc ponizej normy gdyby cos bylo nie tak?
tak jak piszesz Kasik brała długi czas, a ja brałam dawki wysokie ale w sumie przyjęłam tylko 30? tabletek? chyba tak. i właśnie krótko przed transferem. jeszcze się nie zorientowałam w mutacjach, więc muszę dokładnie poczytać, co badają i za co odpowiadają:-) jakie witaminy?
Chyba mnie myslami przyciagnalyscie;-)
Melduje sie w swiecie zywych;-) to byl straszny czas, z perspektywy, wydaje mi sie, ze to byl jakis zly sen...Wasze pozytywne mysli jednak zdzialaly cuda:-):-*:-*:-*:-*
o kurcze to się działo u Ciebie. dobrze, że już dobrze. a jak sprawy starań mają się u Was? dobrze, że jesteś Lumia:-)
Magda, cieszę się, ze razem z M przeprowadziliscie taką rozmowę - otwarcie mówicie o swoich oczekiwaniach i potrzebach - dojrzały ten Wasz zwiazek
dojrzały :-) mam nadzieję, że tak jest. bo my nie siadamy nie patrzymy sobie w oczy i nie wałkujemy tematu przez godziny. tylko tak rzucamy coś w locie "wiesz pomyślałem sobie moze by?...", a ja "może" przemyśliwuję i wracamy do tematu, i tak w drugą stronę. ale chyba nam to obojgu pasuje bo się nie skarżymy.
w temacie to mama wczoraj zapytała ile się na dziecko czeka powiedziałam że 2 lata na malutkie, a mama na to no tak bo chce każdy dziecko od malutkiego wychowywać jak swoje. nie miałam odwagi i nie powiedziałam jej że decyzja jest na starsze dziecko a nawet dzieci. myślę, że na to przyjdzie czas. później.
plamienie. rozumiem. ja miałam troszkę inny system to nie wiedziałam czy to normalne. ale jak tak to ok:-)
a co do książek - ja włąśnie pochłaniam serię Camilli Lackberg - własnie zaczynam kolejny tom łaczę się zatem w przyjemnosciach czytelniczych
A ja koncze ostatnia czesc millenium:-) i zastanawiam sie wlasnie co nastepne:-)???
Magda wiesz jak to mowia ze nigdy nic nie wiadomo:-) a ja mysle ze zaadoptujecie dziecko i zajdziesz w ciaze:-) mam nadzieje ze kiedys to wspomnisz
Camilla super. Kredko jak masz możliwosć to polecam. jak nie to polecam książki Diane Chamberlain. ganialne. bo na kolejną częś milenium trzeba poczekać jeszcze jakieć trzy tygodnie?
a słowa Twoje chętnie wspomnę:-) nie ukrywam
u nas wszytsko ok. pogoda upalna, ale w końcu lato. w cieniu mamy 37 stopni. źle znoszę te upały. mam nadzieję, że Wy lepiej...
udanego dnia:-)
stacy
Magda - niestety ja wcale nie znoszę lepiej upałów, jeszcze dziś mam wesele sąsiadów i sala nie jest klimatyzowana będzie tragedia, ja się chyba wykończę. Od rana mnie muli i jest mi nie dobrze.
Kredko
Ttak bylam gwiazda tv;-)
Magda
:-*
Co do staranek byly naturals;-) ale przy tej dawce stresu i nerwow nie ma na co liczyc....
Natomiast coraz bardziej zastanaeoam sie nad sensem kolejnej iui....mialam 3. Musimy sie zastanowic....
Musze tez z lekarzem pogadac bo cos mowil rzadowej ivf jezeli podejde 6 razy do iui?!?hmmm
Powiem szczerze, ze jeszcze nie orientowalam sie jakie to koszta....
Stacy
Wspolczuje ...matko bez klimy...!!!
Enni
To pewnie Dziewczynka, jak taka wstydliwa Dzidzia;-)
Ttak bylam gwiazda tv;-)
Magda
:-*
Co do staranek byly naturals;-) ale przy tej dawce stresu i nerwow nie ma na co liczyc....
Natomiast coraz bardziej zastanaeoam sie nad sensem kolejnej iui....mialam 3. Musimy sie zastanowic....
Musze tez z lekarzem pogadac bo cos mowil rzadowej ivf jezeli podejde 6 razy do iui?!?hmmm
Powiem szczerze, ze jeszcze nie orientowalam sie jakie to koszta....
Stacy
Wspolczuje ...matko bez klimy...!!!
Enni
To pewnie Dziewczynka, jak taka wstydliwa Dzidzia;-)
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: