reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
niebajko - jeżeli pytasz o zdrowie, to już lepiej. Chyba taką dawkę lekarstw mu dałam,że musiało mu przejść

lumia - czyli teraz tylko do przodu?

Magda - no widzisz, pozytywne nastawienie to pół sukcesu, zrobisz wszystkie badania będziesz mądrzejsza. :tak: na dużo badać jeszcze czekasz? będziesz coś robić jeszcze?

Tak;-) mysle, ze juz ok;-)

Nie chce sie tu rozpisywac, bo to sprawa medialna byla, a forum procz nas, moze czytac kazdy:-)

Moze kiedys jak sie umowimy na jakis babski Comber to Wam opowiem;-)

Lumia, witaj :) niech teraz już będzie tylko dobrze i żadne sprawy Cię nie męczą :)

Magda, cieszę się, ze razem z M przeprowadziliscie taką rozmowę - otwarcie mówicie o swoich oczekiwaniach i potrzebach - dojrzały ten Wasz zwiazek :)

Niebajko, widziałam prognozy pogody na jutro.... nie jest dobrze :/

my dzis załatwialismy mnóstwo spraw, ale wszystkie z sukcesem :) meble do korytarza zamówione, blat i fronty do łazienki także:) już się cieszę! :)

Magdo, bo pytałaś, a ja nie opowiedziałam - te plamienia to albo zapowiedź @, albo @. moze byc dziwna - jak powiedział lekarz - bo ja przeciez na gonapeptylu caly czas jestem.

a co do książek - ja włąśnie pochłaniam serię Camilli Lackberg - własnie zaczynam kolejny tom :) łaczę się zatem w przyjemnosciach czytelniczych :)

Lumia bylas w tv???:-D

Aniko zazdroszcze tych remontow:-)
A ja koncze ostatnia czesc millenium:-) i zastanawiam sie wlasnie co nastepne:-)???

Magda wiesz jak to mowia ze nigdy nic nie wiadomo:-) a ja mysle ze zaadoptujecie dziecko i zajdziesz w ciaze:-) mam nadzieje ze kiedys to wspomnisz :-D

Niebajko jak zdrowie???

Dzień doberek;)
Mam nadzieje że mnie jeszcze pamiętacie? :) wpadłam poczytać co u Was...:)
U mnie po przebojach z krwawieniami na razie dobrze, ale przyplatala mi się cukrzyca :( takze jestem na ścisłej diecie i co chwilę kontrola glukozy jakieś 6 razy dziennie musze się kluc w palucha :)) dobrze ze po tym ivf jestem juz przyzwyczajona do igieł hehe,niestety jak dieta nie pomoże to czeka mnie insulina :( maluszki mają się dobrze iveiem że jeden to synek :) drugi niestety nie chce się ujawnić :) 19 sierpnia mam badanie polowkowe także może się dowiem kto jeszcze we mnie mieszka :)

Enni no moja kolezanka dostala cukrzycy w ciazy wiec wiem ze to nic ciekawego ale jak urodzila to wszystko przeszlo a maluch zdrowy i rosnie jak na drozdzach:-)

reklama
Do góry