reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Kredko oddam i 10.. a nawet 15... i jeszcze doplace zebys tylko wziela ta temperature.

Ja leze pod mokrym recznikiem;) ostatni pomiar w samochodzie 37,5. Na balkonie cmentarzysko kwiatow:p
Biedaki z nich w tym roku:p

Sory, ze mnie nie ma, ale nie funkcjonuje. Ale czytam! Takze orientuje sie ;)

Aniko wlkp zyje? Jak Twoja @ rozkręca sie?

Marzen jestes pewna, ze to dobry pomysl z tym zebem w tej chwili?!

Magda powiedz, ze masz hustawke albo hamak w cieniu:p padne z zazdrosci!
Czy to juz wsztstkie wyniki, czy coś jeszcze? Jeszcze, prawda?

Buziaki dla wszystkich walczących z upalem i nie tylko:p

Stacy nie oddam:-D nie ma bata!!! Jak znowu bedzie lalo to padne... chociaz dzisiaj id rana nie lalo i nawet troche slonko poswiecilo ale przy ostatnich deszczach to bie nadazamy trawy kosic:-) a w ogrodku na czesci z trawa jest bagno

Magda powiedz, ze masz hustawke albo hamak w cieniu:p padne z zazdrosci!
Czy to juz wsztstkie wyniki, czy coś jeszcze? Jeszcze, prawda?

nie padniesz bo nie mam. nie da się wysiedzieć na dworze więc zalegam w domku i czytam rewelka książkę

co do badań to z tych co robiłam czekam jeszcze na wynik białka S. w przyszłym tygodniu umówię się na NK (buźka jeszcze raz za namiary na labo :-)) a później jak mi kaski starczy to chce jeszcze zrobić badania: mutacja czynnika v-leiden i mutację genu MTHFR.

co z Lumią?

a jeszcze nie napisałam, że wczoraj mieliśmy narazie taką luźną rozmowę z M. i on tak rzucił, że może by jeszcze raz spróbować, ale oczywiście już po wszystkich badaniach i jak odetchniemy troszkę finansowo. z drugiej strony powiedział, że nie wie czy to jeszcze raz przechodzić to wszytsko tyle stresu... no i taka oto sytuacja

Ostatnia edycja:
No właśnie wcielo babe:| starania ją porwaly:p

Magda w sumie madre posunięcie z tymi mutacjami..
A czy gdyby nk byly wysokie to encorton nie powinien pomoc? Ty go bralas (z tego co pamietam) dosyc duzo, ale tylko w trakcie podejscia, czy tez jakiś okres czasu przed?
Kasik chyba jadla go chyba pare miesiecy, co nie?

Mthfr badają na wszystkie mutacje? Czy np tylko te 2 "najwazniejsze"? c677t i a1298c ? Jak to wyglada kosztowo?
Czy witaminy nie powinny Ci wyjsc ponizej normy gdyby cos bylo nie tak?

Stacy jak Twoj M?

reklama
Chyba mnie myslami przyciagnalyscie;-)

Melduje sie w swiecie zywych;-) to byl straszny czas, z perspektywy, wydaje mi sie, ze to byl jakis zly sen...Wasze pozytywne mysli jednak zdzialaly cuda:-):-*:-*:-*:-*

Do góry