reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Kredko oddam i 10.. a nawet 15... i jeszcze doplace zebys tylko wziela ta temperature.

Ja leze pod mokrym recznikiem;) ostatni pomiar w samochodzie 37,5. Na balkonie cmentarzysko kwiatow:p
Biedaki z nich w tym roku:p

Sory, ze mnie nie ma, ale nie funkcjonuje. Ale czytam! Takze orientuje sie ;)

Aniko wlkp zyje? Jak Twoja @ rozkręca sie?

Marzen jestes pewna, ze to dobry pomysl z tym zebem w tej chwili?!

Magda powiedz, ze masz hustawke albo hamak w cieniu:p padne z zazdrosci!
Czy to juz wsztstkie wyniki, czy coś jeszcze? Jeszcze, prawda?

Buziaki dla wszystkich walczących z upalem i nie tylko:p

Stacy nie oddam:-D nie ma bata!!! Jak znowu bedzie lalo to padne... chociaz dzisiaj id rana nie lalo i nawet troche slonko poswiecilo ale przy ostatnich deszczach to bie nadazamy trawy kosic:-) a w ogrodku na czesci z trawa jest bagno

Magda powiedz, ze masz hustawke albo hamak w cieniu:p padne z zazdrosci!
Czy to juz wsztstkie wyniki, czy coś jeszcze? Jeszcze, prawda?

nie padniesz bo nie mam. nie da się wysiedzieć na dworze więc zalegam w domku i czytam rewelka książkę

co do badań to z tych co robiłam czekam jeszcze na wynik białka S. w przyszłym tygodniu umówię się na NK (buźka jeszcze raz za namiary na labo :-)) a później jak mi kaski starczy to chce jeszcze zrobić badania: mutacja czynnika v-leiden i mutację genu MTHFR.

co z Lumią?

a jeszcze nie napisałam, że wczoraj mieliśmy narazie taką luźną rozmowę z M. i on tak rzucił, że może by jeszcze raz spróbować, ale oczywiście już po wszystkich badaniach i jak odetchniemy troszkę finansowo. z drugiej strony powiedział, że nie wie czy to jeszcze raz przechodzić to wszytsko tyle stresu... no i taka oto sytuacja

Ostatnia edycja:
No właśnie wcielo babe:| starania ją porwaly:p

Magda w sumie madre posunięcie z tymi mutacjami..
A czy gdyby nk byly wysokie to encorton nie powinien pomoc? Ty go bralas (z tego co pamietam) dosyc duzo, ale tylko w trakcie podejscia, czy tez jakiś okres czasu przed?
Kasik chyba jadla go chyba pare miesiecy, co nie?

Mthfr badają na wszystkie mutacje? Czy np tylko te 2 "najwazniejsze"? c677t i a1298c ? Jak to wyglada kosztowo?
Czy witaminy nie powinny Ci wyjsc ponizej normy gdyby cos bylo nie tak?

Stacy jak Twoj M?

reklama
Chyba mnie myslami przyciagnalyscie;-)

Melduje sie w swiecie zywych;-) to byl straszny czas, z perspektywy, wydaje mi sie, ze to byl jakis zly sen...Wasze pozytywne mysli jednak zdzialaly cuda:-):-*:-*:-*:-*

Do góry