reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Cześć Dziewczyny, dawno mnie tutaj nie było, taka zakręcona jestem :)
Staranka w pełni, choć troszkę jestem w tym cyklu pogubiona, zero objawów owulacji (chyba), albo poprostu mniej o tym myślę. Ten cykl -zero spiny.
Pozdrawiam wszystkie, i czytam wszystko na bieżąco ;)

reklama
Kobietki prosto z mojego dachu bociany przesyłają pozdrowienia :)

Załączniki

• 1438539827194.jpg
    1438539827194.jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 45
Dziewczynki ja tylko na sekunde.
Mam straszny, ogromny sajgon i mega duza dawke stresu, wiec pewnie przez najblizszy czas nie bedzie mnie tu zbyt czesto......

Aniko
Lekarz mi kazal pic 3szklanki dziennie, ale ja pilam ok 1 butelki;-)

Niebajko
Z tego wszystkiego zapomniAlam nawet kiedy byla owu:/ ale i tak stres pewnie przekresli wszystko:-(

Wybaczcie ale nadrabialam wybiorczo i padam wiec nie jestem wstanie nic wiecej napisac.

Niestety nie moge opisac co sie dzieje, ale prosze Was o pozytywne mysli w moja strone...

Dla wszystkich:-*

Dziewczynki ja tylko na sekunde.
Mam straszny, ogromny sajgon i mega duza dawke stresu, wiec pewnie przez najblizszy czas nie bedzie mnie tu zbyt czesto......

Aniko
Lekarz mi kazal pic 3szklanki dziennie, ale ja pilam ok 1 butelki;-)

Niebajko
Z tego wszystkiego zapomniAlam nawet kiedy byla owu:/ ale i tak stres pewnie przekresli wszystko:-(

Wybaczcie ale nadrabialam wybiorczo i padam wiec nie jestem wstanie nic wiecej napisac.

Niestety nie moge opisac co sie dzieje, ale prosze Was o pozytywne mysli w moja strone...

Dla wszystkich:-*

Moja droga masz ode mnie cały strumien pozytywnych mysli !!! Trzymaj sie i daj znac co u ciebie!!

Lumia, same pozytywne mysli w Twoim kierunku lecą! niech się dobrze dzieje! :)

Marzen, 3 bociany aż?! no ładna przyszłośc Was czeka :)

Boze ile tu sie dzieje :)
Kupe czasu mnie u Was nie bylo i nie jestem w stanie wszystkiego nadrobic :)
Kredka, anika juz zaciazone?
Ja od pazdziernika znowu zaczynam walke :) a do tego czasu tzn we wrzesniu chce zrobic sobie testy ow dla samej siebie :) a tak to pracuje w nowej pracy i jestem mega zmeczona :( a no i co i Pole slychac?

Witajcie Kochane!
Przeczytałam, nadrobiłam, bo chwilę mnie nie było.
Kredko...cudownie, że "ruszyła" Twoja procedura in vitro. Wprawdzie na razie papierkowa, ale zawsze to coś i zawsze to krok do przodu.
Co do Twojego bliskiego spotkania z kluczem, znowu pytam, za co ta wróżka wzięła kasę?! Przecież powinna Cię była ostrzec...najpierw wrzątek, teraz to... Szczęście w nieszczęściu, że Tobie nic nie jest. Brrrr aż strach wsiadać za kółko....
Stacy, beta pięknie przyrasta więc z pewnością zobaczysz Kropka. Trzymam kciuki &&&&
Niebajko, niestety choroby chodzą po ludziach i dopadają nas w najmniej oczekiwanym momencie. Dobrze, że już opanowałaś trochę chorobę. Dołączam się do dziewczyn i tez polecam parówki z rumianku albo soli fizjologicznej.
M26 - kciuki za naturals.
gos1512 - witaj! Grunt to się nie poddawać, &&&&

U mnie tak ło... Coś mnie łapią jakieś mdłości. Może nie są mega mocne, ale uciążliwe z pewnością. Przychodzą różnie, raz z rana, raz koło południa, czasem wieczorem. Myślę, że łykanie duphastonu też się do tego przyczynia. Ale ja dam radę...;-) W tym tygodniu, pewnie jutro, pójdę zrobić badania, bo podobno na niektóre wyniki czeka się około tygodnia.
Czekam na wizytę u gina z taka niecierpliwością...Nawet emek wziął sobie wolne (udało się) i razem będziemy szukać serduszka :-)
Miłego dnia dla wszystkich!

reklama
Do góry